Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12684
Title: | Методичні підходи до формування системи моніторингу продовольчої системи країни |
Other Titles: | Methodical approaches to the formation of the country's food system monitoring system |
Authors: | Никоненко, Оксана Анатоліївна Nykonenko, Oksana Слободенюк, Оксана Іванівна Slobodenyuk, Oksana |
Keywords: | продовольча система,моніторинг,економіка,підходи;food system, monitoring, economy, approaches |
Issue Date: | Oct-2022 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрний-економічний університет. |
Citation: | Слободенюк О.І. Методичні підходи до формування системи моніторингу продовольчої системи країни / О.І. Слободенюк, О.А. Никоненко // Збірник тез XІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Забезпечення сталого розвитку аграрного сектору економіки: проблеми, пріоритети, перспективи” 27-28 жовтня 2022р. - Дніпро, 2022. - С.260-263. |
Abstract: | Отже, важливим чинником регулювання питань продовольчої безпеки є здійснення постійного аналізу щодо оцінювання стійкості системи продовольчого забезпечення до різного прояву деструктивних явищ та з метою розробки дієвих заходів щодо попередження кризових ситуацій у продовольчій сфері. Очевидно, що таким інструментом може бути комплексний моніторинг продовольчої безпеки, який дасть змогу відстежувати процес виробництва і розподілу продуктів харчування, контролювати та прогнозувати ефективність функціонування продовольчої системи. |
Description: | Therefore, an important factor in the regulation of food safety issues is carrying out constant analysis regarding the assessment of system stability food supply to various manifestations of destructive phenomena and with the aim development of effective measures to prevent food crisis situations sphere It is obvious that comprehensive monitoring can be such a tool of food safety, which will allow monitoring the production process and food distribution, monitor and forecast efficiency functioning of the food system. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12684 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ЗБІРНИК 27-28.10.2022-260-263 (1).pdf | 405,88 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.