Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12684
Назва: Методичні підходи до формування системи моніторингу продовольчої системи країни
Інші назви: Methodical approaches to the formation of the country's food system monitoring system
Автори: Никоненко, Оксана Анатоліївна
Nykonenko, Oksana
Слободенюк, Оксана Іванівна
Slobodenyuk, Oksana
Ключові слова: продовольча система,моніторинг,економіка,підходи;food system, monitoring, economy, approaches
Дата публікації: жов-2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрний-економічний університет.
Бібліографічний опис: Слободенюк О.І. Методичні підходи до формування системи моніторингу продовольчої системи країни / О.І. Слободенюк, О.А. Никоненко // Збірник тез XІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Забезпечення сталого розвитку аграрного сектору економіки: проблеми, пріоритети, перспективи” 27-28 жовтня 2022р. - Дніпро, 2022. - С.260-263.
Короткий огляд (реферат): Отже, важливим чинником регулювання питань продовольчої безпеки є здійснення постійного аналізу щодо оцінювання стійкості системи продовольчого забезпечення до різного прояву деструктивних явищ та з метою розробки дієвих заходів щодо попередження кризових ситуацій у продовольчій сфері. Очевидно, що таким інструментом може бути комплексний моніторинг продовольчої безпеки, який дасть змогу відстежувати процес виробництва і розподілу продуктів харчування, контролювати та прогнозувати ефективність функціонування продовольчої системи.
Опис: Therefore, an important factor in the regulation of food safety issues is carrying out constant analysis regarding the assessment of system stability food supply to various manifestations of destructive phenomena and with the aim development of effective measures to prevent food crisis situations sphere It is obvious that comprehensive monitoring can be such a tool of food safety, which will allow monitoring the production process and food distribution, monitor and forecast efficiency functioning of the food system.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12684
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ЗБІРНИК 27-28.10.2022-260-263 (1).pdf405,88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.