Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12639
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПавлович, Ю.П.-
dc.contributor.authorPavlovych, Yu.-
dc.contributor.authorХіцька, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorKhitska, Oksana-
dc.date.accessioned2024-10-16T11:24:09Z-
dc.date.available2024-10-16T11:24:09Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПавлович Ю.П. Сучасні законодавчі вимоги до безпечності та якості кормів / Ю.П. Павлович, О.А. Хіцька // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.139-140.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12639-
dc.descriptionAn analysis of domestic and European legislation on state control was carried out safety and quality of fodder for productive animals. The given data are the results of individual researches types of grain fodder.uk_UA
dc.description.abstractПроведено аналіз вітчизняного та європейського законодавства щодо державного контролю безпечності та якості кормів для продуктивних тварин. Наведені дані результатів власних досліджень окремих видів зернових кормів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБНАУuk_UA
dc.subjectзернові кормиuk_UA
dc.subjectбезпечністьuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectзаконодавствоuk_UA
dc.subjectкормиuk_UA
dc.subjectgrain fodderuk_UA
dc.subjectsafetyuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectlegislationuk_UA
dc.subjectfeedsuk_UA
dc.titleСучасні законодавчі вимоги до безпечності та якості кормівuk_UA
dc.title.alternativeModern legislative requirements for the safety and quality of fodderuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:636.085/.087:340.136uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
suchasni_zakonodavchi.pdf741,07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.