Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12636
Title: Товарознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра»
Other Titles: Commodity assessment and indicators of quality and safety of the smoked and boiled pork product "Extra Ham"
Authors: Малахов, М.А.
Malakhov, M.
Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Keywords: свинина;товарознавча оцінка;якість;безпечність;ДСТУ;органолептика;ветеринарно-санітарна експертиза м'яса;pork;commodity evaluation;quality;safety;DSTU;organoleptic;veterinary and sanitary examination of meat
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Малахов М.А. Товарознавча оцінка та показники якості і безпечності продукту з свинини копчено-вареноговищого сорту «Шинка екстра» / М.А. Малахов, В.І. Джміль // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.134-136.
Abstract: Проведено товарознавчу оцінку, вивчено показники якості та безпечності продукту з свинини копченовареного вищого сорту «Шинка Екстра» виготовленого під ТМ «Своя Лінія» за умов ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит плюс»».
Description: A product evaluation was carried out, the quality and safety indicators of the smoked pork product of the highest grade "Shinka Extra" manufactured under the TM "Svoya Liniya" under the conditions of LLC "Meat Factory" were studied. "Favorite plus"".
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12636
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:637.5:006.83
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tovaroznavcha_ocinka.pdf751,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.