Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12608
Title: Законодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктами
Other Titles: Legislative requirements for the economic activity of catering establishments operating in the food handling area
Authors: Крижанівська, Ю.В.
Kryzhanivska, Yu.
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Keywords: заклади громадського харчування;державний контроль;виробництво продукції харчування;правила фунціонування;вимоги;продукти харчування;catering establishments;state control;production of food products;rules of operation;requirements;food products
Issue Date: 2023
Publisher: БНАУ
Citation: Крижанівська Ю.В. Законодавчі вимоги до господарської діяльності закладів громадського харчування, що функціонують у зоні поводження з харчовими продуктами / Ю.В. Крижанівська, Н.В. Букалова // Матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. магістрантів і молодих дослідників «Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. Актуальні проблеми ветеринарної медицини» (БНАУ, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква, 2023. – С.132-134.
Abstract: Описані вимоги до оператора ринку із провадження діяльності з виробництва та обігу продуктів у закладах громадського і швидкого харчування для убезпечення виробництва та продажу небезпечної продукції, ризику харчового отруєння споживачів.
Description: The requirements for the market operator for the implementation of production and circulation of products are described public and fast food establishments to ensure the production and sale of dangerous products, the risk of food poisoning for consumers.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12608
metadata.dc.identifier.udc: 614.31:347.451.031:006
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zakonodavchi_vymogy.pdf749,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.