Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12530
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПанченко, Тарас Валентинович-
dc.contributor.authorPanchenko, Taras-
dc.contributor.authorГрабовський, Микола Борисович-
dc.contributor.authorHrabovskyi, Mykola-
dc.contributor.authorЛозінська, Тетяна Павлівна-
dc.contributor.authorLozinska, Tetyana-
dc.date.accessioned2024-09-25T11:19:49Z-
dc.date.available2024-09-25T11:19:49Z-
dc.date.issued2024-09-08-
dc.identifier.citationPanchenko T. Changes in the quality of green mass and pea grain depending on the use of microfertilisers and ammonium sulphate / T. Panchenko, M. Grabovskyі, T. Lozinska. // Book of Abstracts of the 6th International Scientific Conference Agrobiodiversity for Improving the Nutrition, Health, Quality of People Life and Nature. September 8, Nitra. - 2024. - Р. 97.uk_UA
dc.identifier.isbn978‐80‐552‐2770‐2-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12530-
dc.descriptionСпостерігається позитивний вплив мікроелементів, крім цинку, зростає вміст білка у рослин гороху. Найвищий вміст білка в зеленій масі гороху отримано за внесення сульфату амонію – 17,6 %, бору – 16,5 %, молібдену – 16,9 %. Збільшення вмісту білка у вегетативній та зерновій частинах гороху можна пояснити збільшенням кількості та маси листків. У нашому дослідженні ми спостерігали збільшення маси та розміру листків у рослин гороху під впливом сульфату амонію та мікроелементів.uk_UA
dc.description.abstractAll microelements, except zinc, increased pea grains' protein content over the years of research. The highest protein content in the green mass of peas was obtained by applying ammonium sulphate – 17.6%, boron – 16.5%, and molybdenum – 16.9%. The increase in protein content in the vegetative and grain parts of peas can be explained by an increase in the number and weight of leaves. In our study, we observed an increase in leaf weight and size in pea plants under the influence of ammonium sulphate and trace elements.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherSlovak University of Agriculture in Nitrauk_UA
dc.relation.ispartofseries№6;-
dc.subjectpeas, microfertilizers, ammonium sulphate, carotene content, protein content.uk_UA
dc.subjectгорох, мікродобрива, сульфат амонію, удобрення, вміст каротину, вміст білку.uk_UA
dc.titleChanges in the quality of green mass and pea grain depending on the use of microfertilisers and ammonium sulphate.uk_UA
dc.title.alternativeЗміна якості зеленої маси та зерна гороху залежно від застосування мікродобрив та сульфату амонію.uk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc633.35:631.83/.84uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Горох мікродобрива (Словачина 2024).pdf640,15 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.