Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12430
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШмалько, Євгеній Ігорович-
dc.contributor.authorShmalko, Yevhenii-
dc.date.accessioned2024-09-03T11:37:35Z-
dc.date.available2024-09-03T11:37:35Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationШмалько Є. В. Аналіз технології виробництва і переробки яєць та шляхи її удосконалення у ПП «Папужинці» Кіровоградської області : кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ; Наук. кер. П.М. Каркач, доцент. - Біла Церква, 2023.- 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12430-
dc.descriptionPurpose: to analyze the technological parameters of keeping and feeding laying hens and to provide proposals for increasing productivity and improving egg quality by supplementing the diet with vitamin and mineral premix AVA CHICK MIX HHL. The object of research is: meat and egg chickens of the Adler silver breed. Based on the research, a positive effect on the egg production of chickens and on reproduction rates and an increase in the number of daily chicks was found, which contributed to an increase in production profitability. Based on the results of the study, the following proposals were formulated: to ensure full support of the body during egg-laying, improve the quality of the shell and increase the yield of hatching eggs, it is proposed to add AVA CHICK MIX HHL premix to the chicken diet at a dose of 2.5%, which is approximately 3.5 g/head/day. The master's thesis consists of 52 pages, 5 tables, 5 figures, and a list of 74 references.uk_UA
dc.description.abstractМета роботи: проведення аналізу технологічних параметрів утримання та годівлі курей-несучок та надання пропозицій щодо підвищення продуктивності і покращення якості яєць шляхом додаткового введення в раціон вітамінно-мінерального преміксу AVA CHICK MIX HHL. Об’єктом досліджень є: кури м'ясо-яєчної породи адлерська срібляста. На підставі проведених досліджень встановлено позитивний ефект на несучість курей і на показники відтворення та збільшення кількості добових курчат, що сприяло підвищенню рентабельності виробництва. За наслідками дослідження сформульовані такі пропозиції: для забезпечення повної підтримки організму під час яйцекладки, покращення якості шкаралупи та збільшення виходу інкубаційних яєць пропонується додавати в раціон годівлі курей премікс AVA CHICK MIX HHL в дозі 2,5%, що становить приблизно 3,5 г/гол/на добу. Кваліфікаційна робота магістра містить 52 сторінки, 5 таблиць, 5 рисунків, список використаних джерел із 74 найменуваньuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний універстетuk_UA
dc.subjectкуриuk_UA
dc.subjectchickensuk_UA
dc.subjectгодівляuk_UA
dc.subjectfeedinguk_UA
dc.subjectпреміксuk_UA
dc.subjectpremixuk_UA
dc.subjectякість шкаралупиuk_UA
dc.subjectshell qualityuk_UA
dc.subjectвивід курчатuk_UA
dc.subjecthatchinguk_UA
dc.titleАналіз технології виробництва і переробки яєць та шляхи її удосконалення у ПП «Папужинці» Кіровоградської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis of the technology of egg production and processing and ways of its improvement in the private enterprise "Papuzhyntsi", Kirovograd regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_ kuriachykh_yaiets.pdf945,17 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.