Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12384
Назва: Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції перепелів ФГ «Дичина» Черкаської області
Інші назви: Analysis and improvement of the technology of production and processing of quail products of the FG "Dychyna" of the Cherkasy region
Автори: Петрова, Анастасія Олександрівна
Petrova, Anastasia
Ключові слова: перепели;quail;техаська біла;Texas white;маньчжурська золотиста;Manchurian golden;фараон;Pharaoh;розведення;breeding;структура стада;herd structure;м’ясна та яєчна продуктивність;meat and egg productivity
Дата публікації: гру-2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Петрова А. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції перепелів ФГ «Дичина» Черкаської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. В. Судика, доцент. - Біла Церква, 2023. 41 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі проаналізовано технології вирощування перепелів порід техаська біла, маньчжурська золотиста і фараон, показники їх продуктивності, вивчали економічні показники фермерського господарства «Дичина» залежно від показників, продуктивності, росту та розвитку. Вивчено ефективність використання існуючих технологій вирощування перепелів м’ясного та яєчного напряму продуктивності. Визначено параметри екстер’єру молодняку перепелів різних порід, проведено порівняльний аналіз біологічних особливостей перепелів порід техаська біла, маньчжурська золотиста і фараон. Порахована економічна ефективність виробництва продукції перепелівництва. У кваліфікаційній роботі використано загальноприйняті зоотехнічні і статистичні методи досліджень. Встановлено, що ФГ «Дичина» спеціалізується на вирощуванні перепелів різних порід. Середній вік використання перепілок, які вирощуються з метою одержання м’яса становить 50 діб. Перепели, що утримуються в господарстві характеризуються м’ясними якостями та мають високу несучість. Найбільшу м’ясну продуктивність мають перепели техаської білої породи, а найвищу яєчну продуктивність було встановлено у перепелів маньчжурської та техаської білої порід. Отримані результати можуть бути використані для поліпшення продуктивних якостей перепелів у ФГ «Дичина» та інших фермах що спеціалізуються на вирощуванні перепелів. Кваліфікаційна робота магістра містить 41 сторінку, 7 таблиць, 4 рисунки, список використаних джерел із 39 найменувань
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12384
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_produkcii_perepeliv.pdf857,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.