Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12384
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетрова, Анастасія Олександрівна-
dc.contributor.authorPetrova, Anastasia-
dc.date.accessioned2024-08-21T12:40:04Z-
dc.date.available2024-08-21T12:40:04Z-
dc.date.issued2023-12-
dc.identifier.citationПетрова А. О. Аналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції перепелів ФГ «Дичина» Черкаської області: кваліфікаційна робота магістра : спец. 204 "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва". ОПП "Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва" / БНАУ ; Наук. кер. В. В. Судика, доцент. - Біла Церква, 2023. 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12384-
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі проаналізовано технології вирощування перепелів порід техаська біла, маньчжурська золотиста і фараон, показники їх продуктивності, вивчали економічні показники фермерського господарства «Дичина» залежно від показників, продуктивності, росту та розвитку. Вивчено ефективність використання існуючих технологій вирощування перепелів м’ясного та яєчного напряму продуктивності. Визначено параметри екстер’єру молодняку перепелів різних порід, проведено порівняльний аналіз біологічних особливостей перепелів порід техаська біла, маньчжурська золотиста і фараон. Порахована економічна ефективність виробництва продукції перепелівництва. У кваліфікаційній роботі використано загальноприйняті зоотехнічні і статистичні методи досліджень. Встановлено, що ФГ «Дичина» спеціалізується на вирощуванні перепелів різних порід. Середній вік використання перепілок, які вирощуються з метою одержання м’яса становить 50 діб. Перепели, що утримуються в господарстві характеризуються м’ясними якостями та мають високу несучість. Найбільшу м’ясну продуктивність мають перепели техаської білої породи, а найвищу яєчну продуктивність було встановлено у перепелів маньчжурської та техаської білої порід. Отримані результати можуть бути використані для поліпшення продуктивних якостей перепелів у ФГ «Дичина» та інших фермах що спеціалізуються на вирощуванні перепелів. Кваліфікаційна робота магістра містить 41 сторінку, 7 таблиць, 4 рисунки, список використаних джерел із 39 найменуваньuk_UA
dc.description.sponsorshipIn the qualification work, technologies for raising quails of the Texas white, Manchurian golden and pharaoh breeds were analyzed, their productivity indicators were studied, and the economic indicators of the Dichyna farm were studied depending on indicators, productivity, growth and development. The effectiveness of the use of existing technologies for raising meat and egg quails in terms of productivity was studied. the parameters of the exterior of young quails of different breeds were determined, a comparative analysis of the biological features of quails of the Texas white, Manchurian golden and pharaoh breeds was carried out. The economic efficiency of production of quail breeding products is calculated. Generally accepted zootechnical and statistical research methods were used in the qualification work. It was established that FG "Dychyna" specializes in raising quail of various breeds. The average age of use of quails that are grown for the purpose of obtaining meat is 50 days. Quails kept on the farm are characterized by meat qualities and high egg production. Texas white quails have the highest meat productivity, and Manchurian and Texas white quails have the highest egg productivity. The obtained results can be used to improve the productive qualities of quails in FG "Dychyna" and other farms specializing in quail breeding. The master's qualification work contains 41 pages, 7 tables, 4 figures, a list of used sources from 39 items.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectперепелиuk_UA
dc.subjectquailuk_UA
dc.subjectтехаська білаuk_UA
dc.subjectTexas whiteuk_UA
dc.subjectманьчжурська золотистаuk_UA
dc.subjectManchurian goldenuk_UA
dc.subjectфараонuk_UA
dc.subjectPharaohuk_UA
dc.subjectрозведенняuk_UA
dc.subjectbreedinguk_UA
dc.subjectструктура стадаuk_UA
dc.subjectherd structureuk_UA
dc.subjectм’ясна та яєчна продуктивністьuk_UA
dc.subjectmeat and egg productivityuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва і переробки продукції перепелів ФГ «Дичина» Черкаської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of production and processing of quail products of the FG "Dychyna" of the Cherkasy regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vyrobnytstvo_i_pererobka_produkcii_perepeliv.pdf857,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.