Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12313
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШалабай, Дарина Павлівна-
dc.contributor.authorShalabai, Daryna-
dc.date.accessioned2024-08-08T06:08:07Z-
dc.date.available2024-08-08T06:08:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШалабай Д. П. Організація фаршевих консервів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2024. — 53 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12313-
dc.descriptionCanned meat is ready-to-eat food products that are hermetically packed, sterilized by heating to a temperature that stops the life of microorganisms and can be stored for a long time while maintaining quality indicators. On the basis of the analysis of the canned meat market in Ukraine, the production of canned minced meat was substantiated. Canned minced meat will be produced in tin cans No. 8 / 353 g. In the work, a product calculation for the production of canned meat was made, based on the calculations of the productivity and power of the equipment, a selection of technological equipment was made for the production of bank preserves. A horizontal autoclave will be introduced to sterilize canned goods. Sterilization will be carried out at a temperature of 115 oC. A scheme of technochemical control of technological processes and parameters for evaluating the quality of canned minced meat has been developed. According to economic calculations, the profitability of canned meat production will be 2,1%.uk_UA
dc.description.abstractМ'ясні консерви – є харчовими готовими продуктами, що упаковуються герметично, стерилізуються нагріванням до температури, яка призупиняє життєдіяльність мікроорганізмів та можуть зберігатися протягом тривалого терміну із збереженням якісних показників. На основі аналізу ринку м'ясних консервів в Україні було обґрунтовано виробництво м'ясних фаршевих консервів. Фаршеві консерви будуть виготовлятися в жерстяних банках № 8 / 353 г. У роботі зроблений продуктовий розрахунок виробництва м'ясних консервів, на основі розрахунків продуктивності та потужності обладнання зроблено підбір технологічного обладнання для виробництва банкових консерів. Для стерилізації консервів буде впроваджено горизонтальний автоклав. Стерилізація буде здійснюватися за температури 115 оС. Розроблено схему технохімічного контролю технологічних процесів та параметрів оцінки якості м'ясних фаршевих консервів. За економічними розрахунками рентабельність виробництва фаршевих консервів буде складати 2,1 %.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectм'ясні фаршеві консервиuk_UA
dc.subjectcanned minced meatuk_UA
dc.subjectвимоги до м'ясної сировиниuk_UA
dc.subjectrequirements for meat raw materialsuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.subjectтехнологічний розрахунокuk_UA
dc.subjecttechnological calculationuk_UA
dc.subjectподрібнення м'ясаuk_UA
dc.subjectgrinding of meatuk_UA
dc.subjectстерилізація банкових консервівuk_UA
dc.subjectsterilization of cansuk_UA
dc.titleОрганізація фаршевих консервівuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of minced meat preservesuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc641.512.4uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_farshevykh_konserviv.pdf1,03 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.