Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12310
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФедоткіна, Анастасія Миколаївна-
dc.contributor.authorFedotkina, Anastasiia-
dc.date.accessioned2024-08-08T06:04:45Z-
dc.date.available2024-08-08T06:04:45Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationФедоткіна А. М. Організація виробництва десертних сумішей для морозива: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент. — Біла Церква, 2024. — 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12310-
dc.descriptionIce cream is a favorite product of most people, which is in demand among consumers, especially in the summer. Currently, soft ice cream is in wide demand among consumers, the producers of which are catering establishments, restaurants and hotels. Such establishments order ready-made dessert mixtures for ice cream from milk processing enterprises, and bring them to the state of soft ice cream with the help of a freezer directly in the catering establishment. The analysis of the production technology of milk mixtures for ice cream was carried out. The main raw materials and their requirements have been determined. The product calculation of raw materials was made, the equipment for the production of dessert mixtures was selected. A possible algorithm for identifying critical control points (CCP) in accordance with HACCP for the production of the proposed product is presented. Environmental risks and ways to solve them were found. The economic feasibility of the production of the proposed product has been provenuk_UA
dc.description.abstractМорозиво – улюблений продукт більшості людей, який користується попитом у споживачів особливо у літній період. Наразі широкого попиту серед споживачів набуває м’яке морозиво, виробниками якого є заклади громадського харчування, ресторанно-готельного господарства. Такі заклади замовляють готові десертні суміші для морозива на молокопереробних підприємствах, а доводять до стану м’якого морозива за допомогою фризера безпосередньо у закладі харчування. Проведено аналіз технології виробництва молочних сумішей для морозива. Визначено основну сировину та вимоги до неї. Зроблено продуктовий розрахунок сировини, підібрано обладнання для виготовлення десертних сумішей. Представлено можливий алгоритм виявлення критичних точок контролю (КТК) відповідно до НАССР за виробництва запропонованого продукту. Знайдено екологічні ризики та шляхи їх вирішення. Доведено економічну доцільність виробництва запропонованого продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсуміш для морозиваuk_UA
dc.subjectice cream mixuk_UA
dc.subjectдесертні сумішіuk_UA
dc.subjectdessert mixesuk_UA
dc.subjectморозивоuk_UA
dc.subjectice creamuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectmilkuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectraw materialsuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectмікробіологічні показникиuk_UA
dc.subjectmicrobiological indicatorsuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва десертних сумішей для морозиваuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of dessert mixtures for ice creamuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.146.34uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_desertnykh.pdf610,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.