Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307
Назва: | Організація виробництва кави |
Інші назви: | Organization of coffee production |
Автори: | Ткалич, Антон Вікторович Tkalich, Anton |
Ключові слова: | кава натуральна смажена мелена;natural roasted ground coffee;вода;water;зерна;beans;обсмаження;roasting;обладнання;equipment |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Ткалич А. В.Організація виробництва кави: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник В. Ю. Білий, асистент. — Біла Церква, 2024. — 39 с. |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми кави натуральної смаженої меленої; зроблений розрахунок сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок кави, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві кави. |
Опис: | The paper analyzes the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of natural roasted ground coffee; the calculation of raw materials for the production of natural roasted ground coffee; the characterization of commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculated the product calculation of coffee, raw material consumption rates; calculated and selected technological equipment; analyzed the control of raw materials for the production of natural roasted ground coffee and calculated the economic costs of |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307 |
УДК: | 663.93 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kavy.pdf | 629,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.