Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307
Назва: Організація виробництва кави
Інші назви: Organization of coffee production
Автори: Ткалич, Антон Вікторович
Tkalich, Anton
Ключові слова: кава натуральна смажена мелена;natural roasted ground coffee;вода;water;зерна;beans;обсмаження;roasting;обладнання;equipment
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Ткалич А. В.Організація виробництва кави: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник В. Ю. Білий, асистент. — Біла Церква, 2024. — 39 с.
Короткий огляд (реферат): В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми кави натуральної смаженої меленої; зроблений розрахунок сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок кави, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві кави.
Опис: The paper analyzes the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of natural roasted ground coffee; the calculation of raw materials for the production of natural roasted ground coffee; the characterization of commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculated the product calculation of coffee, raw material consumption rates; calculated and selected technological equipment; analyzed the control of raw materials for the production of natural roasted ground coffee and calculated the economic costs of
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307
УДК: 663.93
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kavy.pdf629,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.