Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТкалич, Антон Вікторович-
dc.contributor.authorTkalich, Anton-
dc.date.accessioned2024-08-08T06:00:19Z-
dc.date.available2024-08-08T06:00:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТкалич А. В.Організація виробництва кави: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник В. Ю. Білий, асистент. — Біла Церква, 2024. — 39 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307-
dc.descriptionThe paper analyzes the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of natural roasted ground coffee; the calculation of raw materials for the production of natural roasted ground coffee; the characterization of commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculated the product calculation of coffee, raw material consumption rates; calculated and selected technological equipment; analyzed the control of raw materials for the production of natural roasted ground coffee and calculated the economic costs ofuk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми кави натуральної смаженої меленої; зроблений розрахунок сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок кави, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві кави.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкава натуральна смажена меленаuk_UA
dc.subjectnatural roasted ground coffeeuk_UA
dc.subjectводаuk_UA
dc.subjectwateruk_UA
dc.subjectзернаuk_UA
dc.subjectbeansuk_UA
dc.subjectобсмаженняuk_UA
dc.subjectroastinguk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва кавиuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of coffee productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.93uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kavy.pdf629,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.