Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткалич, Антон Вікторович | - |
dc.contributor.author | Tkalich, Anton | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-08T06:00:19Z | - |
dc.date.available | 2024-08-08T06:00:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Ткалич А. В.Організація виробництва кави: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник В. Ю. Білий, асистент. — Біла Церква, 2024. — 39 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12307 | - |
dc.description | The paper analyzes the technological scheme of production and description of the hardware and technological scheme of natural roasted ground coffee; the calculation of raw materials for the production of natural roasted ground coffee; the characterization of commercial products, raw materials, basic and auxiliary materials; calculated the product calculation of coffee, raw material consumption rates; calculated and selected technological equipment; analyzed the control of raw materials for the production of natural roasted ground coffee and calculated the economic costs of | uk_UA |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано технологічну схему виробництва та опис апаратурно-технологічної схеми кави натуральної смаженої меленої; зроблений розрахунок сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої; зроблена характеристика товарної продукції, сировини, основних і допоміжних матеріалів; розраховано продуктовий розрахунок кави, норми витрати сировини; проведено розрахунок та підбір технологічного обладнання; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення кави натуральної смаженої меленої та розраховано економічні затрати по обладнанню при виробництві кави. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | кава натуральна смажена мелена | uk_UA |
dc.subject | natural roasted ground coffee | uk_UA |
dc.subject | вода | uk_UA |
dc.subject | water | uk_UA |
dc.subject | зерна | uk_UA |
dc.subject | beans | uk_UA |
dc.subject | обсмаження | uk_UA |
dc.subject | roasting | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.subject | equipment | uk_UA |
dc.title | Організація виробництва кави | uk_UA |
dc.title.alternative | Organization of coffee production | uk_UA |
dc.type | Кваліфікаційні роботи | uk_UA |
dc.identifier.udc | 663.93 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи (бакалаври) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
orhanizatsiia_vyrobnytstva_kavy.pdf | 629,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.