Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12269
Назва: Організація виробництва напівфабрикатів (піци)
Інші назви: Organization of the production of semi-finished products (pizza)
Автори: Симокінь, Валентин Юрійович
Symokin, Valentyn
Ключові слова: піца;pizza;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;борошно;flour;органолептичні показники;organoleptic indicators;напівфабрикат;semi-finished product
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Симокінь В. Ю. Організація виробництва напівфабрикатів (піци): кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Г. В. Мерзлова, доцент. — Біла Церква, 2024. — 38 с.
Короткий огляд (реферат): Головними споживачами заморожених хлібобулочних виробів є виробничі підприємства, які спеціалізуються на продуктах харчування, а також заклади громадського харчування, хлібопекарні, супермаркети та ресторани. Заморозка хлібобулочних виробів на теперішній час є перспективним бізнес-напрямком. У нашій країні активно практикують заморожування кондитерських виробів, а також хліба. Високоякісна сировина є основою для виготовлення якісної замороженої піци. Відбір інгредієнтів, таких як борошно, дріжджі, томатний соус, сир та начинки, повинен здійснюватися із особливою ретельністю, з дотриманням всіх стандартів якості та безпеки. Кожен етап технологічного процесу, від замішування тіста до заморожування готової продукції, потребує точного дотримання технологічних параметрів. Це включає контроль температурних режимів, часу ферментації, випікання та заморожування. Оптимізація цих процесів сприяє покращенню смакових та текстурних властивостей піци.
Опис: The main consumers of frozen bakery products are manufacturing enterprises that specialize in food products, as well as catering establishments, bakeries, supermarkets and restaurants. Freezing bakery products is currently a promising business direction. Freezing of confectionery and bread is actively practiced in our country. High-quality raw materials are the basis for the production of high-quality frozen pizza. The selection of ingredients, such as flour, yeast, tomato sauce, cheese and toppings, must be carried out with particular care, in compliance with all quality and safety standards. Each stage of the technological process, from kneading the dough to freezing the finished products, requires strict adherence to technological parameters. This includes controlling temperature regimes, fermentation times, baking and freezing. Optimization of these processes helps to improve the taste and textural properties of pizza.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12269
УДК: 654.672
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_napivfabrykativ.pdf600,16 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.