Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12256
Title: Організація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів
Other Titles: Organization of the production of chopped meat semi-finished products
Authors: Коцюк, Максим Сергійович
Kotsyuk, Maksym
Keywords: свинина;pork;філе курки;chicken fillet;напівфабрикати м’ясні посічені заморожені;semi-finished frozen chopped meat;шніцель;schnitzel;суха демінералізована молочна сироватка збагачена Mn та Mg.;dry demineralized whey enriched with Mn and Mg
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Коцюк М. С. Організація виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник Л. П. Загоруй, доцент. — Біла Церква, 2024. — 40 с.
Abstract: У роботі проаналізовано сучасний стан та особливості технології виробництва обраного харчового продукту, наведено склад, переваги та основні вимоги щодо якості сировини. Проведено продуктовий розрахунок та зроблено підбір технологічного обладнання за виробництва м’ясних посічених напівфабрикатів – шніцелів. Досліджено показники якості та безпеки готових виробів та проведено економічні розрахунки. Проаналізовано основні чинники екологічного впливу виробництва на навколишнє середовище.
Description: The work analyzes the current state and features of the technology of production of the selected food product, gives the composition, advantages and basic requirements for the quality of raw materials. The product calculation was carried out and the selection of technological equipment was made for the production of chopped meat semi-finished products – schnitzels. Quality and safety indicators of finished products were studied and economic calculations were carried out. The main factors of the environmental impact of production on the environment are analyzed.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12256
metadata.dc.identifier.udc: 637.524.2
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_miasnykh.pdf672,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.