Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12249
Title: Організація виробництва пельменів
Other Titles: Organization of the production of dumplings
Authors: Золочевський, Дмитро Сергійович
Zolochevskyi, Dmytro
Keywords: пельмені;dumplings;напівфабрикат;semi-finished product;продуктовий розрахунок;food calculation;сировина;raw materials;борошно;flour;м'ясо;meat;органолептичні показники.;organoleptic indicators
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Золочевський Д. С. Організація виробництва пельменів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник С. А. Лесь, асистент. — Біла Церква, 2024. — 39 с.
Abstract: Пельмені є одним з найпопулярніших і найулюбленіших страв у багатьох країнах світу, зокрема в Україні. Ця страва має давню історію і відрізняється своєю універсальністю, простотою приготування і багатством смакових варіацій. Від традиційних домашніх рецептів до промислового виробництва, пельмені залишаються незмінно затребуваними завдяки своїй доступності та поживній цінності. Технологія виготовлення пельменів є ретельно спланованим процесом, який включає підготовку високоякісної сировини, точне виконання рецептури, використання сучасного автоматизованого обладнання, суворий контроль якості та безпеки на всіх етапах виробництва, а також заходи щодо зменшення екологічного впливу. Виконання цих вимог забезпечує виробництво високоякісного продукту, який відповідає сучасним вимогам ринку та споживачів.
Description: Dumplings are one of the most popular and favorite dishes in many countries of the world, in particular in Ukraine. This dish has a long history and is distinguished by its versatility, ease of preparation and a wealth of taste variations. From traditional home recipes to industrial production, dumplings remain in constant demand due to their affordability and nutritional value. The technology of making dumplings is a carefully planned process that includes the preparation of high-quality raw materials, accurate recipe execution, the use of modern automated equipment, strict quality and safety control at all stages of production, as well as measures to reduce environmental impact. Fulfillment of these requirements ensures the production of a high-quality product that meets the modern requirements of the market and consumers.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12249
metadata.dc.identifier.udc: 664.647
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_pelmeniv.pdf568,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.