Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12245
Title: Аналіз та організація технології виробництва курячих консервів
Other Titles: Analysis and organization of canned chicken production technology
Authors: Дембіцький, Владислав Русланович
Dembitskyi, Vladyslav
Keywords: консерви;canned food;технологія;technology;контроль якості;quality control;сировина;raw materials;рецепт;recipe
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Дембіцький В. Р. Аналіз та організація технології виробництва курячих консервів: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник С. В. Чернюк, доцент. — Біла Церква, 2024. — 45 с.
Abstract: Бакалаврська робота присвячена аналізу і удосконаленню технології виробництва консервів м'яса птиці. Виробництво консервів є одним із перспективних напрямків в харчовій промисловості, і його якість та ефективність виробництва впливають на конкурентоспроможність підприємства. У роботі проводиться докладний аналіз існуючої технологічної ланки виробництва консервів м'яса птиці на підприємстві, включаючи вибір сировини, процес приготування, пакування та якість кінцевого продукту. Також вивчаються технічні характеристики устаткування та системи контролю якості. На основі результатів аналізу розробляються рекомендації та пропозиції щодо удосконалення технології виробництва консервів м'яса птиці. з метою підвищення якості продукції, зниження витрат та оптимізації процесів. Це може включати в себе вибір нових сировинних матеріалів, вдосконалення рецептури, зміни у процесах виробництва та впровадження сучасних методів контролю якості. Бакалаврська робота спрямована на удосконалення технології виробництва консервів м'яса птиці на ринку та може стати важливим внеском у вдосконалення виробництва цього популярного продукту.
Description: The bachelor's thesis is devoted to the analysis and improvement of the technology of canned poultry production. The production of canned food is one of the most promising areas in the food industry, and its quality and production efficiency affect the competitiveness of the enterprise. The paper provides a detailed analysis of the existing technological link in the production of canned poultry meat at the enterprise, including the choice of raw materials, the cooking process, packaging and quality of the final product. The technical characteristics of equipment and quality control systems are also studied. Based on the results of the analysis, recommendations and proposals are developed to improve the technology of canned poultry production in order to improve product quality, reduce costs and optimize processes. This may include the selection of new raw materials, recipe improvements, changes in production processes, and the introduction of modern quality control methods. The bachelor's thesis is aimed at improving the technology of canned poultry production on the market and can be an important contribution to improving the production of this popular product.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12245
metadata.dc.identifier.udc: 637.521
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
analiz_ta_orhanizatsiia_tekhnolohii.pdf636,6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.