Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12244
Title: Організація виробництва твердого сиру
Other Titles: Hard cheese production organization
Authors: Гушленко, Олег Вікторович
Gushlenko, Oleh
Keywords: тверді сири;hard cheeses;екологічне управління;environmental management;контроль;control;переваги;advantages;потенціал;potential;рецептура;recipe
Issue Date: 2024
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Гушленко О. В. Організація виробництва твердого сиру: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук. керівник О. С. Цехмістренко, доцент. — Біла Церква, 2024. — 46 с.
Abstract: Розглянуто організацію виробництва твердого сиру і аргументовано можливість удосконалити технологію його виробництва. З метою удосконалення асортименту розглянуто загальну характеристику твердих сирів, розглянуто вибір та опис вимог для сировини для твердих сирів, проведено технічний розрахунок сировини, підбір та розрахунок технологічного обладнання для твердих сирів та технологію їх виробництва. Було проведено контроль безпечності та якості виробництва твердих сирів на підприємстві, впроваджено заходи щодо екологізації виробничих процесів. Було зроблено висновок, всі що підприємство не потребує додаткового введення установок електрозабезпечення, всі етапи виробництва та якість продукції суворо контролюються, а асортимент вироблених сирів є конкурентноздантим та має ринок збуту.
Description: The organization of the production of hard cheese is considered and the possibility of improving the technology of its production is argued. In order to improve the assortment, the general characteristics of hard cheeses were considered, the selection and description of requirements for raw materials for hard cheeses were considered, the technical calculation of raw materials, the selection and calculation of technological equipment for hard cheeses and their production technology were carried out. Safety and quality control of the production of hard cheeses at the enterprise was carried out, measures were implemented to green the production processes. It was concluded that the company does not need additional installation of power supply, all stages of production and product quality are strictly controlled, and the range of produced cheeses is competitive and has a sales market.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12244
metadata.dc.identifier.udc: 637.3
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_tverdoho_syru.pdf757,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.