Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12235
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБузон, Анатолій Васильович-
dc.contributor.authorBuzon, Anatoly-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:03:40Z-
dc.date.available2024-07-18T11:03:40Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБузон А. В. Організація виробництва згущеного стерилізованого молока: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2024. — 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12235-
dc.descriptionDue to the increased content of solids in condensed milk and a long shelf life, this dairy product is economically profitable for milk processing enterprises in today's conditions. In the process of technological calculation, a scheme for directing milk processing to the designed dairy product was developed. Calculations for the selection of technological equipment for the receiving department, hardware shop, vacuum evaporation plant and rotary sterilization plant have been carried out. To control the technological process, a technochemical control scheme for the production of condensed sterilized milk has been developed. It is concluded that sterilized condensed milk is a rich source of protein, fat, carbohydrates, calcium and other nutrients, making it a valuable and convenient food, especially for people who have limited access to fresh food.uk_UA
dc.description.abstractЗавдяки підвищеному вмісту сухих речовин у згущеному молоці та тривалому терміну зберігання цей молочний продукт в умовах сьогодення є економічно вигідним для молокопереробних підприємств. У роботі за технологічного розрахунку розроблена схема направлення переробки молока на проектований молочний продукт. Проведені розрахунки підбору технологічного обладнання для приймального відділення, апаратного цеху, вакуум-випарної установки та роторної стерилізаційної установки. Для контролю технологічного процесу розроблено схему технохімічного контролю виробництва згущеного стерилізованого молока. Зроблено висновок, що згущене стерилізоване молоко є багатим джерелом білків, жирів, вуглеводів, кальцію та інших поживних речовин, що робить його цінним та зручним продуктом харчування, особливо для людей, які мають обмежений доступ до свіжих продуктів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectзгущені молочні продуктиuk_UA
dc.subjectcondensed milk productsuk_UA
dc.subjectтехнологія згущеного стерилізованого молокаuk_UA
dc.subjecttechnology of condensed sterilized milkuk_UA
dc.subjectмолочна сировинаuk_UA
dc.subjectmilk raw materialsuk_UA
dc.subjectвакуум-випарна установкаuk_UA
dc.subjectvacuum evaporation plantuk_UA
dc.subjectстерилізаторuk_UA
dc.subjectsterilizeruk_UA
dc.subjectтехнохімічний контрольuk_UA
dc.subjecttechnochemical controluk_UA
dc.titleОрганізація виробництва згущеного стерилізованого молокаuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of the production of condensed sterilized milkuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.1uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_zghushchenoho.pdf717,18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.