Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12233
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБублик, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorBublik, Volodymyr-
dc.date.accessioned2024-07-18T11:01:11Z-
dc.date.available2024-07-18T11:01:11Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБублик В. В. Організація виробництва крохмалю: кваліфікаційна робота бакалавра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра харчових технологій і технологій переробки продукції тваринництва; Наук.керівник Л. П. Король-Безпала, доцент. — Біла Церква, 2024. — 43 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12233-
dc.descriptionThe modern starch industry is an important sector of the national economy. The enterprises produce dry starch, glucose, various types of starch syrup, modified starches, dextrin, syrups, etc. The range of products produced includes dozens of items. Starch and starch products are used in various branches of the food industry - confectionery, bakery, canning, dairy, as well as in the medical, textile, printing, paper, etc. Enterprises processing potatoes and corn receive higher starch with a moisture content of 50...52%. Such starch cannot be preserved because it is an excellent environment for the development of microorganisms. Therefore, raw starch is processed into dry starch. Cornstarch is a starch extracted from corn kernels that does not contain gluten. Technological calculations of the costs of main and auxiliary raw materials for the production technology of corn starch were carried out, equipment was selected and calculated that meets the requirements for the manufacture of the finished product.uk_UA
dc.description.abstractСучасна крохмальна промисловість – важлива галузь народного господарства. Підприємства випускають сухий крохмаль, глюкозу, різні види крохмальної патоки, модифіковані крохмалі, декстрин, сиропи та ін. Асортимент продукції, що виробляється становить десятки найменувань. Крохмаль та крохмалепродукти використовують в різних галузях харчової промисловості - кондитерській, хлібопекарській, консервній, молочній, а також в медичній, текстильній, поліграфічній, паперовій та ін. Підприємства, які переробляють картоплю і кукурудзу, отримують вищий крохмаль вологістю 50 ... 52%. Такий крохмаль зберігатися не може, так як є прекрасним середовищем для розвитку мікроорганізмів. Тому сирий крохмаль переробляють в сухий. Кукурудзя́ний крохма́ль — це крохмаль, добутий з кукурудзяних зерен, який не містить глютену. Проведено технологічні розрахунки затрати основної та допоміжної сировини для технології виготовлення кукурудзяного крохмалю, підібране та розраховане обладнання, яке відповідає вимогам для виготовлення готового продукту.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкукурудзаuk_UA
dc.subjectcornuk_UA
dc.subjectрозчин сірчаної кислотиuk_UA
dc.subjectsulfuric acid solutionuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.subjectequipmentuk_UA
dc.subjectтехнологічна схемаuk_UA
dc.subjecttechnological schemeuk_UA
dc.subjectкрохмальuk_UA
dc.subjectstarchuk_UA
dc.titleОрганізація виробництва крохмалюuk_UA
dc.title.alternativeOrganization of starch productionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc677.852uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
orhanizatsiia_vyrobnytstva_krokhmaliu.pdf455,05 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.