Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12144
Title: | Інноваційні підходи до вдосконалення маркетингової стратегії санаторно-курортних закладів |
Other Titles: | Innovative approaches to improving the marketing strategy of health resorts |
Authors: | Слободянюк, М. В. Slobodyaniuk, M. |
Keywords: | санаторно-курортні заклади, послуги, маркетинг, клієнти, тренди;health resort facilities, services, marketing, clients, trends |
Issue Date: | Apr-2024 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Слободянюк М. В. Інноваційні підходи до вдосконалення маркетингової стратегії санаторно-курортних закладів. Молодь – аграрній науці і виробництву: Інноваційні пріоритети у розвитку економіки та менеджменту: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 24 квітня 2024 р.). Біла Церква: БНАУ, 2024. 267 с. Наук. кер.: О.І. Шемігон. С. 201-203 |
Abstract: | Впровадження новітніх підходів в маркетинговій діяльності є необхідною складовою маркетингу в умовах сучасної ринкової економіки. Дослідження присвячене вивченню можливих маркетингових стратегій та інноваційних трендів, що допоможуть покращити діяльність санаторно-курортних закладів. |
Description: | Implementation of the latest approaches in marketing activity is a necessary component of marketing in the conditions of a modern market economy. The study is devoted to the study of possible marketing strategies and innovative trends that will help improve the activity of sanatorium-resort establishments. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12144 |
metadata.dc.identifier.udc: | 005.342:339.138:614.215 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Слободянюк М. В. Інноваційні підходи до вдосконалення маркетингової стратегії санаторно-курортних закладів..pdf | 632,04 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.