Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067
Title: | Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами |
Other Titles: | The importance and technological features of vitamin supply in food products |
Authors: | Слюсаренко, Сергій Володимирович Slіusarenko, Sergii |
Keywords: | харчові продукти;food products;жиророзчинні вітаміни;fat-soluble vitamins;джерела вітамінів;sources of vitamins;ретинол;retinol;ергокальциферол;ergocalciferol;токоферол;tocopherol;гіповітамінози;hypovitaminosis |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Слюсаренко С. В. Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко // «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 76–78. |
Abstract: | Надходження належного рівня жиророзчинних вітамінів – А,D, Е, забезпечується використанням продуктів тваринного походження (м'ясо, молоко, молочні продукти, печінка, яєчна продукція) та рослинного (свіжі овочі, фрукти, харчові оливи). |
Description: | The supply of adequate levels of fat-soluble vitamins - A, D, E, is ensured by the use of animal products (meat, milk, dairy products, liver, egg products) and vegetable (fresh vegetables, fruits, edible oils). |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664:604:577.16 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
znachennia_ta_tekhnolohichni.pdf | 724,36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.