Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067
Title: Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами
Other Titles: The importance and technological features of vitamin supply in food products
Authors: Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slіusarenko, Sergii
Keywords: харчові продукти;food products;жиророзчинні вітаміни;fat-soluble vitamins;джерела вітамінів;sources of vitamins;ретинол;retinol;ергокальциферол;ergocalciferol;токоферол;tocopherol;гіповітамінози;hypovitaminosis
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Слюсаренко С. В. Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко // «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 76–78.
Abstract: Надходження належного рівня жиророзчинних вітамінів – А,D, Е, забезпечується використанням продуктів тваринного походження (м'ясо, молоко, молочні продукти, печінка, яєчна продукція) та рослинного (свіжі овочі, фрукти, харчові оливи).
Description: The supply of adequate levels of fat-soluble vitamins - A, D, E, is ensured by the use of animal products (meat, milk, dairy products, liver, egg products) and vegetable (fresh vegetables, fruits, edible oils).
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067
metadata.dc.identifier.udc: 664:604:577.16
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
znachennia_ta_tekhnolohichni.pdf724,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.