Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Слюсаренко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Slіusarenko, Sergii | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T11:18:45Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T11:18:45Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Слюсаренко С. В. Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко // «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 76–78. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067 | - |
dc.description | The supply of adequate levels of fat-soluble vitamins - A, D, E, is ensured by the use of animal products (meat, milk, dairy products, liver, egg products) and vegetable (fresh vegetables, fruits, edible oils). | uk_UA |
dc.description.abstract | Надходження належного рівня жиророзчинних вітамінів – А,D, Е, забезпечується використанням продуктів тваринного походження (м'ясо, молоко, молочні продукти, печінка, яєчна продукція) та рослинного (свіжі овочі, фрукти, харчові оливи). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | жиророзчинні вітаміни | uk_UA |
dc.subject | fat-soluble vitamins | uk_UA |
dc.subject | джерела вітамінів | uk_UA |
dc.subject | sources of vitamins | uk_UA |
dc.subject | ретинол | uk_UA |
dc.subject | retinol | uk_UA |
dc.subject | ергокальциферол | uk_UA |
dc.subject | ergocalciferol | uk_UA |
dc.subject | токоферол | uk_UA |
dc.subject | tocopherol | uk_UA |
dc.subject | гіповітамінози | uk_UA |
dc.subject | hypovitaminosis | uk_UA |
dc.title | Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами | uk_UA |
dc.title.alternative | The importance and technological features of vitamin supply in food products | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664:604:577.16 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
znachennia_ta_tekhnolohichni.pdf | 724,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.