Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSlіusarenko, Sergii-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:18:45Z-
dc.date.available2024-06-26T11:18:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСлюсаренко С. В. Значення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктами / С. В. Слюсаренко // «Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту». Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи у харчових технологіях: матеріали Міжнародної наук.-практ. конф. (БНАУ, 26 жовтня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 76–78.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12067-
dc.descriptionThe supply of adequate levels of fat-soluble vitamins - A, D, E, is ensured by the use of animal products (meat, milk, dairy products, liver, egg products) and vegetable (fresh vegetables, fruits, edible oils).uk_UA
dc.description.abstractНадходження належного рівня жиророзчинних вітамінів – А,D, Е, забезпечується використанням продуктів тваринного походження (м'ясо, молоко, молочні продукти, печінка, яєчна продукція) та рослинного (свіжі овочі, фрукти, харчові оливи).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectжиророзчинні вітаміниuk_UA
dc.subjectfat-soluble vitaminsuk_UA
dc.subjectджерела вітамінівuk_UA
dc.subjectsources of vitaminsuk_UA
dc.subjectретинолuk_UA
dc.subjectretinoluk_UA
dc.subjectергокальциферолuk_UA
dc.subjectergocalciferoluk_UA
dc.subjectтокоферолuk_UA
dc.subjecttocopheroluk_UA
dc.subjectгіповітамінозиuk_UA
dc.subjecthypovitaminosisuk_UA
dc.titleЗначення та технологічні особливості вітамінного забезпечення харчовими продуктамиuk_UA
dc.title.alternativeThe importance and technological features of vitamin supply in food productsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664:604:577.16uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
znachennia_ta_tekhnolohichni.pdf724,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.