Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065
Title: | Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту |
Other Titles: | Bread defects and their causes during commodity examination of the product |
Authors: | Чуприна, Оксана Вікторівна Chupryna, Oksana Слюсаренко, Сергій Володимирович Slіusarenko, Sergii |
Keywords: | вади хліба;bread defects;дефекти хліба;bread defects;технологічні недоліки;technological shortcomings;рецептура хліба;bread recipe;м’якуш хліба;bread pulp |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Чуприна О. В. Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту / О. В. Чуприна, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 70-71. |
Abstract: | До найбільш поширених причин виникнення дефектів хліба, що виготовляється в індивідуальних господарствах громадян, відносять: порушення компонування рецептури хліба, відсутність контролю періодів дозрівання тіста, температурних режимів (температурний режим обладнання, період випікання). |
Description: | The most common causes of defects in bread produced in individual households include: violation of the layout of the bread recipe, lack of control over periods of dough maturation, temperature conditions (temperature conditions of equipment, baking period). |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065 |
metadata.dc.identifier.udc: | 664.64.016.8 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
defekty_khliba_ta_yikh_prychyny.pdf | 566,45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.