Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065
Title: Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту
Other Titles: Bread defects and their causes during commodity examination of the product
Authors: Чуприна, Оксана Вікторівна
Chupryna, Oksana
Слюсаренко, Сергій Володимирович
Slіusarenko, Sergii
Keywords: вади хліба;bread defects;дефекти хліба;bread defects;технологічні недоліки;technological shortcomings;рецептура хліба;bread recipe;м’якуш хліба;bread pulp
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Чуприна О. В. Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту / О. В. Чуприна, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 70-71.
Abstract: До найбільш поширених причин виникнення дефектів хліба, що виготовляється в індивідуальних господарствах громадян, відносять: порушення компонування рецептури хліба, відсутність контролю періодів дозрівання тіста, температурних режимів (температурний режим обладнання, період випікання).
Description: The most common causes of defects in bread produced in individual households include: violation of the layout of the bread recipe, lack of control over periods of dough maturation, temperature conditions (temperature conditions of equipment, baking period).
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065
metadata.dc.identifier.udc: 664.64.016.8
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
defekty_khliba_ta_yikh_prychyny.pdf566,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.