Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧуприна, Оксана Вікторівна-
dc.contributor.authorChupryna, Oksana-
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSlіusarenko, Sergii-
dc.date.accessioned2024-06-26T11:15:55Z-
dc.date.available2024-06-26T11:15:55Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧуприна О. В. Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту / О. В. Чуприна, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 70-71.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065-
dc.descriptionThe most common causes of defects in bread produced in individual households include: violation of the layout of the bread recipe, lack of control over periods of dough maturation, temperature conditions (temperature conditions of equipment, baking period).uk_UA
dc.description.abstractДо найбільш поширених причин виникнення дефектів хліба, що виготовляється в індивідуальних господарствах громадян, відносять: порушення компонування рецептури хліба, відсутність контролю періодів дозрівання тіста, температурних режимів (температурний режим обладнання, період випікання).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectвади хлібаuk_UA
dc.subjectbread defectsuk_UA
dc.subjectдефекти хлібаuk_UA
dc.subjectbread defectsuk_UA
dc.subjectтехнологічні недолікиuk_UA
dc.subjecttechnological shortcomingsuk_UA
dc.subjectрецептура хлібаuk_UA
dc.subjectbread recipeuk_UA
dc.subjectм’якуш хлібаuk_UA
dc.subjectbread pulpuk_UA
dc.titleДефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продуктуuk_UA
dc.title.alternativeBread defects and their causes during commodity examination of the productuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc664.64.016.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
defekty_khliba_ta_yikh_prychyny.pdf566,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.