Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чуприна, Оксана Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Chupryna, Oksana | - |
dc.contributor.author | Слюсаренко, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Slіusarenko, Sergii | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-26T11:15:55Z | - |
dc.date.available | 2024-06-26T11:15:55Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чуприна О. В. Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту / О. В. Чуприна, С. В. Слюсаренко // «Молодь – аграрній науці і виробництву». Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 14 квітня 2023 р.).- Біла Церква, 2023.- С. 70-71. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12065 | - |
dc.description | The most common causes of defects in bread produced in individual households include: violation of the layout of the bread recipe, lack of control over periods of dough maturation, temperature conditions (temperature conditions of equipment, baking period). | uk_UA |
dc.description.abstract | До найбільш поширених причин виникнення дефектів хліба, що виготовляється в індивідуальних господарствах громадян, відносять: порушення компонування рецептури хліба, відсутність контролю періодів дозрівання тіста, температурних режимів (температурний режим обладнання, період випікання). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Білоцерківський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | вади хліба | uk_UA |
dc.subject | bread defects | uk_UA |
dc.subject | дефекти хліба | uk_UA |
dc.subject | bread defects | uk_UA |
dc.subject | технологічні недоліки | uk_UA |
dc.subject | technological shortcomings | uk_UA |
dc.subject | рецептура хліба | uk_UA |
dc.subject | bread recipe | uk_UA |
dc.subject | м’якуш хліба | uk_UA |
dc.subject | bread pulp | uk_UA |
dc.title | Дефекти хліба та їх причини за товарознавчої експертизи продукту | uk_UA |
dc.title.alternative | Bread defects and their causes during commodity examination of the product | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 664.64.016.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
defekty_khliba_ta_yikh_prychyny.pdf | 566,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.