Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12052
Назва: Формування конкурентоспроможності агропідприємства в умовах екологізації та нового технологічного укладу аграрного виробництва
Інші назви: Formation of competitiveness of agricultural enterprises in the conditions of environmentalization and new technological structure of agricultural production
Автори: Батажок, Світлана Григорівна
Batazok, Svetlana
Бількевич, Віта Володимирівна
Bilkevych, Vita
Василенко, Олена Ігорівна
Vasylenko, Olena
Герасименко, Ірина Олександрівна
Gerasimenko, Iryna
Гринчук, Юлія Сергіївна
Grinchuk, Yulia
Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tetiana
Заболотний, Вячеслав Сергійович
Zabolotny, Vyacheslav
Задорожна, Руслана Павлівна
Zadorozhna, Ruslana
Непочатенко, Віктор Андрійович
Nepochatenko, Viktor
Однорог, Максим Анатолійович
Odnorog, Maxim
Панасюк, Вікторія Іллівна
Panasiuk, Victoria
Поліщук, Світлана Петрівна
Polishchuk, Svitlana
Понедільчук, Тетяна Василівна
Ponedilchuk, Tetyana
Приходько, Тамара Володимирівна
Prikhodko, Tamara
Рибак, Надія Олексіївна
Rybak, Nadia
Сатир, Лариса Михайлівна
Satyr, Larisa
Сокольська, Тетяна Вікторівна
Sokolska, Tatyana
Ткаченко, Ольга Василівна
Tkachenko, Olga
Томілова-Яремчук, Надія Олександрівна
Tomilova-Yaremchuk, Nadia
Шуст, Олена Анатоліївна
Shust, Olena
Юхименко, Петро Іванович
Yukhymenko, Petro
Якимюк, Юлія Петрівна
Yakymyuk, Julia
Ключові слова: конкурентоспроможність, агропідприємства, інституціонально-інноваційні аспекти, державного регулювання, планування виробництва, розвиток «зеленої» економіки, IT технології, цифрова трансформація агробізнесу;competitiveness of agribusiness, institutional and innovative aspects, state regulation, production planning, development of the "green" economy, IT technology, digital transformation of agribusiness
Дата публікації: 2024
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Формування конкурентоспроможності агропідприємства в умовах екологізації та нового технологічного укладу аграрного виробництва. П.І. Юхименко, О.А. Шуст, Т.М. Димань та ін. За заг. ред. д-ра екон. наук, професора Шуст О. А. Біла Церква: БНАУ, 2024. 552 с.
Короткий огляд (реферат): Монографія присвячена розробці теоретичних і методичних засад інституціонально- інноваційних аспектів конкурентоспроможності аграрного підприємств в умовах екологізації та нового технологічного укладу, що має теоретичне та прикладне значення. Становить науковий та практичний інтерес для вчених-економістів, керівників і спеціалістів підприємств аграрного сектору економіки, а також для аспірантів та студентів економічних спеціальностей вищих навчальних закладів.
Опис: The monograph is devoted to the development of theoretical and methodological foundations of institutional and innovative aspects of the competitiveness of agricultural enterprises in the conditions of environmentalization and a new technological system, which has theoretical and applied significance. It is of scientific and practical interest for economists, managers and specialists of enterprises in the agrarian sector of the economy, as well as for graduate students and students of economic specialties of higher educational institutions.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12052
ISBN: 978-966-2122-56-5
УДК: 339.137.2:338.48
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Монографія Юхименка П.І..pdf1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.