Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12029
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.date.accessioned2024-06-25T07:54:58Z-
dc.date.available2024-06-25T07:54:58Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКонтроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова та ін. // Матеріали Х щорічної Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Наукові читання 2023. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини (16 листопада 2023 р.). - Житомир, 2023. – С.234-236.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12029-
dc.descriptionOne of the prerequisites obtaining safe and high-quality poultry meat is the implementation of risk-oriented control over detection falsification of food products at their various stages production, storage and circulation of poultry meat, namely detection and prevention of a chemical hazard when applying the VACCP and TACCP system. It is also relevant for the production and circulation of poultry meat application of permanent procedures - GMP (good manufacturing practice), GNP (good hygienic practice) and GLP (good laboratory practice) (EU Regulation No. 625/2017, 2019; Stybel & Simonov, 2018).uk_UA
dc.description.abstractОдним із передумов отримання безпечного та якісного м᾽яса птиці є здійснення ризик-орієнтованого контролю щодо виявлення фальсифікації харчових продуктів на різних стадіях їх виробництва, зберігання й обігу м’яса птиці, а саме виявлення та попередження хімічного небезпечного чинника при застосуванні системи VACCP та TACCP. Також за виробництва та обігу м’яса птиці актуальним є застосування постійно діючих процедур – GMP (належна виробнича практика), GНP (належна гігієнічна практика) та GLP (належна лабораторна практика) (Регламент ЄС №625/2017, 2019; Стибель & Сімонов, 2018).uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectм'ясо птиціuk_UA
dc.subjectбезпекаuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза м'ясаuk_UA
dc.subjectрозчин гiдрокарбонату натрiяuk_UA
dc.subjectpoultry meatuk_UA
dc.subjectsecurityuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of meatuk_UA
dc.subjectsodium bicarbonate solutionuk_UA
dc.titleКонтроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiюuk_UA
dc.title.alternativeControl of the safety of poultry meat in case of adulteration with sodium bicarbonate solutionuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
kontrol'_bezpechnosti.pdf349,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.