Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12029
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-25T07:54:58Z | - |
dc.date.available | 2024-06-25T07:54:58Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Контроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова та ін. // Матеріали Х щорічної Всеукраїнської наук.-практ. конф. «Наукові читання 2023. Еколого-регіональні проблеми сучасного тваринництва та ветеринарної медицини (16 листопада 2023 р.). - Житомир, 2023. – С.234-236. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12029 | - |
dc.description | One of the prerequisites obtaining safe and high-quality poultry meat is the implementation of risk-oriented control over detection falsification of food products at their various stages production, storage and circulation of poultry meat, namely detection and prevention of a chemical hazard when applying the VACCP and TACCP system. It is also relevant for the production and circulation of poultry meat application of permanent procedures - GMP (good manufacturing practice), GNP (good hygienic practice) and GLP (good laboratory practice) (EU Regulation No. 625/2017, 2019; Stybel & Simonov, 2018). | uk_UA |
dc.description.abstract | Одним із передумов отримання безпечного та якісного м᾽яса птиці є здійснення ризик-орієнтованого контролю щодо виявлення фальсифікації харчових продуктів на різних стадіях їх виробництва, зберігання й обігу м’яса птиці, а саме виявлення та попередження хімічного небезпечного чинника при застосуванні системи VACCP та TACCP. Також за виробництва та обігу м’яса птиці актуальним є застосування постійно діючих процедур – GMP (належна виробнича практика), GНP (належна гігієнічна практика) та GLP (належна лабораторна практика) (Регламент ЄС №625/2017, 2019; Стибель & Сімонов, 2018). | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | м'ясо птиці | uk_UA |
dc.subject | безпека | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза м'яса | uk_UA |
dc.subject | розчин гiдрокарбонату натрiя | uk_UA |
dc.subject | poultry meat | uk_UA |
dc.subject | security | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of meat | uk_UA |
dc.subject | sodium bicarbonate solution | uk_UA |
dc.title | Контроль безпечностi м᾽яса птицi у випадку його фальсифiкацiї розчином гiдрокарбонату натрiю | uk_UA |
dc.title.alternative | Control of the safety of poultry meat in case of adulteration with sodium bicarbonate solution | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
kontrol'_bezpechnosti.pdf | 349,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.