Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12021
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Богатко, Надія Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Nadiіa | - |
dc.contributor.author | Мазур, Тетяна Григорівна | - |
dc.contributor.author | Mazur, Tetyana | - |
dc.contributor.author | Букалова, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bukalova, Natalia | - |
dc.contributor.author | Приліпко, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Prilipko, Tetiana | - |
dc.contributor.author | Богатко, Альона Федорівна | - |
dc.contributor.author | Bogatko, Aliona | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-25T07:00:46Z | - |
dc.date.available | 2024-06-25T07:00:46Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Встановлення фальсифікації сметани за розробленими запатентованими методиками / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова та ін. // ІV наук.-практ. міжнародна дистанційна конф. «Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин» (28 березня 2024 р.). - ХАРКІВ , 2024. – С.83-84. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12021 | - |
dc.description | Specialists in veterinary medicine carry out state risk-oriented control over indicators of safety and quality of sour cream at facilities with production and circulation of milk and dairy products. Therefore, development and application express and optimized methods of monitoring the safety of sour cream for its detection falsifications in state laboratories of the State Production and Consumer Service of Ukraine currently exist topical issue. | uk_UA |
dc.description.abstract | Фахівці ветеринарної медицини здійснюють державний ризикорієнтований контроль за показниками безпечності та якості сметани на потужностях з виробництва та обігу молока і молочних продуктів. Тому, розроблення та застосування експресних та оптимізованих методик контролювання безпечності сметани за виявлення її фальсифікації в державних лабораторіях Держпродспоживслужби України є наразі актуальним питанням. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | фальсифікація | uk_UA |
dc.subject | сметана | uk_UA |
dc.subject | ветеринарно-санітарна експертиза сметани | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.subject | falsification | uk_UA |
dc.subject | sour cream | uk_UA |
dc.subject | veterinary and sanitary examination of sour cream | uk_UA |
dc.subject | quality | uk_UA |
dc.title | Встановлення фальсифікації сметани за розробленими запатентованими методиками | uk_UA |
dc.title.alternative | Establishment of falsification of sour cream according to the developed patented methods | uk_UA |
dc.type | Тези доповідей, Матеріали конференцій | uk_UA |
dc.identifier.udc | 614.31:637.12/.3 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
vstanovlennja_fal'syfikacii'.pdf | 959,57 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.