Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12021
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБогатко, Надія Михайлівна-
dc.contributor.authorBogatko, Nadiіa-
dc.contributor.authorМазур, Тетяна Григорівна-
dc.contributor.authorMazur, Tetyana-
dc.contributor.authorБукалова, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorBukalova, Natalia-
dc.contributor.authorПриліпко, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorPrilipko, Tetiana-
dc.contributor.authorБогатко, Альона Федорівна-
dc.contributor.authorBogatko, Aliona-
dc.date.accessioned2024-06-25T07:00:46Z-
dc.date.available2024-06-25T07:00:46Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВстановлення фальсифікації сметани за розробленими запатентованими методиками / Н.М. Богатко, Т.Г. Мазур, Н.В. Букалова та ін. // ІV наук.-практ. міжнародна дистанційна конф. «Сучасні досягнення та перспективи клінічної лабораторної медицини у діагностиці хвороб людини та тварин» (28 березня 2024 р.). - ХАРКІВ , 2024. – С.83-84.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/12021-
dc.descriptionSpecialists in veterinary medicine carry out state risk-oriented control over indicators of safety and quality of sour cream at facilities with production and circulation of milk and dairy products. Therefore, development and application express and optimized methods of monitoring the safety of sour cream for its detection falsifications in state laboratories of the State Production and Consumer Service of Ukraine currently exist topical issue.uk_UA
dc.description.abstractФахівці ветеринарної медицини здійснюють державний ризикорієнтований контроль за показниками безпечності та якості сметани на потужностях з виробництва та обігу молока і молочних продуктів. Тому, розроблення та застосування експресних та оптимізованих методик контролювання безпечності сметани за виявлення її фальсифікації в державних лабораторіях Держпродспоживслужби України є наразі актуальним питанням.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectфальсифікаціяuk_UA
dc.subjectсметанаuk_UA
dc.subjectветеринарно-санітарна експертиза сметаниuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectfalsificationuk_UA
dc.subjectsour creamuk_UA
dc.subjectveterinary and sanitary examination of sour creamuk_UA
dc.subjectqualityuk_UA
dc.titleВстановлення фальсифікації сметани за розробленими запатентованими методикамиuk_UA
dc.title.alternativeEstablishment of falsification of sour cream according to the developed patented methodsuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc614.31:637.12/.3uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vstanovlennja_fal'syfikacii'.pdf959,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.