Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11950
Назва: Управління технологічними процесами у молочному скотарстві та їх зв'язок з якістю продукції: утримання тварин
Інші назви: Management of technological processes in dairy livestock breeding and their relationship with product quality- animal keeping
Автори: Шемігон, Олександр Іванович
Shemigon, Oleksandr
Ключові слова: технологія, утримання, комфорт, органічне виробництво.;technology, maintenance, comfort, organic production.
Дата публікації: 2023
Видавництво: Nika Publishing
Бібліографічний опис: Shemigon О. Management of technological processes in dairy livestock breeding and their relationship with product quality- animal keeping. // Science and Education. Abstracts of the 47 st International scientific and piactical confeience. Nika Publishin. Liverpool, Great Britain. 2023. Pp. 147-152.
Короткий огляд (реферат): У публікації зосереджено увагу на одному з основних складників технології виробництва тваринницької продукції - утриманні худоби. Утримання тварин, у більшості випадків безпосередньо, в окремих - опосередковано, впливають на якість продукції та подальшої її придатності до переробки.
Опис: The publication focuses on one of the main components of livestock production technology - livestock keeping. Keeping animals, in most cases directly, in some - indirectly, affects the quality of products and their subsequent suitability for processing.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11950
УДК: 631
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2. УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ У МОЛОЧНОМУ СКОТАРСТВІ.pdf130,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.