Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11950
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШемігон, Олександр Іванович-
dc.contributor.authorShemigon, Oleksandr-
dc.date.accessioned2024-06-21T09:45:00Z-
dc.date.available2024-06-21T09:45:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationShemigon О. Management of technological processes in dairy livestock breeding and their relationship with product quality- animal keeping. // Science and Education. Abstracts of the 47 st International scientific and piactical confeience. Nika Publishin. Liverpool, Great Britain. 2023. Pp. 147-152.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11950-
dc.descriptionThe publication focuses on one of the main components of livestock production technology - livestock keeping. Keeping animals, in most cases directly, in some - indirectly, affects the quality of products and their subsequent suitability for processing.uk_UA
dc.description.abstractУ публікації зосереджено увагу на одному з основних складників технології виробництва тваринницької продукції - утриманні худоби. Утримання тварин, у більшості випадків безпосередньо, в окремих - опосередковано, впливають на якість продукції та подальшої її придатності до переробки.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherNika Publishinguk_UA
dc.subjectтехнологія, утримання, комфорт, органічне виробництво.uk_UA
dc.subjecttechnology, maintenance, comfort, organic production.uk_UA
dc.titleУправління технологічними процесами у молочному скотарстві та їх зв'язок з якістю продукції: утримання тваринuk_UA
dc.title.alternativeManagement of technological processes in dairy livestock breeding and their relationship with product quality- animal keepinguk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc631uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2. УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЧНИМИ ПРОЦЕСАМИ У МОЛОЧНОМУ СКОТАРСТВІ.pdf130,29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.