Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11905
Назва: Соld resistance of tomato
Інші назви: Холодостійкість томату
Автори: Shokh, Svitlana
Шох, Світлана Сергіївна
Shubenko, Lidiia
Шубенко, Лідія Анатоліївна
Pavlichenko, Andrii
Павліченко, Андрій Андрійович
Ключові слова: томати;холодостійкість;стрес;tomatoes;cold resistance;stress
Дата публікації: вер-2023
Видавництво: SSPG Publish, Stockholm, Sweden
Бібліографічний опис: Shokh S. S. Соld resistance of tomato /Shokh S. S., Shubenko L. A., Pavlichenko A. A. // Innovations and prospects in modern science. Proceedings of the 10th International scientific and practical conference. SSPG Publish. Stockholm, Sweden. 2023. P. 9-11.
Короткий огляд (реферат): The development of cold-resistant tomato varieties and hybrids allows to accelerate the production of early crops and extend the period of growing plants in the open field. Cold tolerance is the ability of plants to withstand prolonged low positive temperatures from 0 to 10 C. Different plants withstand low temperatures in different ways. Heat-loving crops, such as tomato, are damaged already at low positive temperatures.
Опис: Створення холодостійких сортів і гібридів томатів дозволяє прискорити виробництво ранніх культур і продовжити період вирощування рослини у відкритому грунті. Холодостійкість - це здатність рослин витримувати тривалий час низькі плюсові температури від 0 до 10 С. Різні рослини витримують низькі температури різними способами. Пошкоджуються теплолюбні культури, наприклад томат вже при низьких плюсових температурах.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11905
ISBN: 978-91-87224-01-0
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Холодостійкість томату.pdf190 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.