Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11901
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГребельник, Оксана Петрівна-
dc.contributor.authorHrebelnyk, Oksana-
dc.contributor.authorЛитвин, Анастасія Олегівна-
dc.contributor.authorLytvyn, Anastasia-
dc.contributor.authorГнип, Мар’яна Володимирівна-
dc.contributor.authorHnyp, Maryana-
dc.date.accessioned2024-06-20T08:05:06Z-
dc.date.available2024-06-20T08:05:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГребельник О. П. Використання сировини рослинного походження у безалкогольних напоях / О. П. Гребельник, А. О. Литвин, М. В. Гнип // Молодь – аграрній науці і виробництву: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти [Біла Церква], 24 квітня 2024 р. / БНАУ. – Біла Церква, 2024. – С. 36–37.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11901-
dc.descriptionNon-alcoholic drinks are multi-component products. The use of raw materials of plant origin in their composition is popular. The composition of domestic non-alcoholic drinks was analyzed in terms of the content of similar components in them. Concentrated reconstituted apple and orange juices were found to be the most common. The influence of these components on the quality of soft drinks was analyzed.uk_UA
dc.description.abstractБезалкогольні напої – багатокомпонентні продукти. Популярним є використання у їх складі сировини рослинного походження. Проаналізовано склад вітчизняних безалкогольних напоїв щодо вмісту в них подібних компонентів. Знайдено, що найбільш поширеними є концентровані відновлені яблучний та апельсиновий соки. Проаналізовано вплив цих складових на якість безалкогольних напоїв.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський НАУuk_UA
dc.relation.ispartofseriesНовітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;-
dc.subjectбезалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectnon-alcoholic drinksuk_UA
dc.subjectсоки відновлені концентрованіuk_UA
dc.subjectreconstituted concentrated juicesuk_UA
dc.subjectяблучний сікuk_UA
dc.subjectapple juiceuk_UA
dc.subjectапельсиновий сікuk_UA
dc.subjectorange juiceuk_UA
dc.subjectпереваги та недоліки використанняuk_UA
dc.subjectadvantages and disadvantages of useuk_UA
dc.titleВикористання сировини рослинного походження у безалкогольних напояхuk_UA
dc.title.alternativeThe use of raw materials of plant origin in non-alcoholic drinksuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc663.81uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vykorystannia_syrovyny_roslynnoho.pdf523,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.