Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11842
Title: Аналіз вітчизняного ринку майонезної продукції
Other Titles: Analysis of the domestic market of mayonnaise products
Authors: Гребельник, Оксана Петрівна
Hrebelnyk, Oksana
Дячук, Марія Миколаївна
Dyachuk, Maria
Бачінський, Ігор Сергійович
Bachinskyi, Ihor
Keywords: майонез,;mayonnaise;майонезний соус;mayonnaise sauce;торгова марка;trademark;яєчна продукція;egg products;вартість;cost;попит;demand
Issue Date: 2023
Publisher: Одеський державний аграрний університет
Citation: Гребельник О. П. Аналіз вітчизняного ринку майонезної продукції / О. П. Гребельник, М. М. Дячук, І. С. Бачінський // Актуальні аспекти розвитку науки і освіти: збірник матеріалів III Міжнар. наук.-практ. конф. науково-педагогічних працівників та молодих науковців [Одеса], 09-10 листопада 2023 р. / Одеський державний аграрний університет.- Одеса, 2023. – С. 203-205.
Abstract: Майонезна продукція в Україні представлена майонезами та майонезними соусами. Проведено дослідження вітчизняного ринку майонезної продукції. Проаналізовано пропозиції виробників торгових марок «Торчин», «Щедро», «Королівський смак», «Оліс», «Olkom». Виділено основні тенденції розвитку майонезних соусів.
Description: Mayonnaise products in Ukraine are represented by mayonnaise and mayonnaise sauces. A study of the domestic market of mayonnaise products was conducted. The proposals of manufacturers of the brands "Torchyn", "Schedro", "Royal Taste", "Olis", "Olkom" were analyzed. The main trends in the development of mayonnaise sauces are highlighted
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11842
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
analiz_vitchyznianoho_rynku.pdf1,21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.