Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822
Title: Яєчний меланж у харчовій промисловості
Other Titles: Egg melange in the food industry
Authors: Король-Безпала, Леся Петрівна
Korol-Bezpala, Lesia
Гвоздьов, Роман Валерійович
Hvozdyov, Roman Valeriyovych
Кречковський, Андрій Володимирович
Krechkovsky, Andrey Volodymyrovych
Keywords: продукти харчування;яйця;меланж;технологія;переробка;food products;eggs;melange;technology;processing
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Король-Безпала Л.П. Наукові пошуки молоді у ХХІ столітті. / Л.П. Король-Безпала, Р.В. Гвоздьов, А.В. Кречковський // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва. Харчові технології: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції магістрантів і молодих дослідників (Біла Церква, 16 листопада 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ. - 2023. – С. 23-24
Abstract: Рівень харчування населення України постійно змінюється, але щоденна потреба організму людини в нормі раціону потребує вуглеводи, білки, жири, вітаміни, мінерали та водний баланс.
Description: The level of nutrition of the population of Ukraine is constantly changing, but the daily need of the body A person's normal diet requires carbohydrates, proteins, fats, vitamins, minerals and water balance.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11822
metadata.dc.identifier.udc: 637.4:664
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Yaiechnyi_melanzh.pdf910,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.