Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11811
Назва: | Оцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі |
Інші назви: | Assessment of quality and safety indicators of finished fish products used in the hotel and restaurant business |
Автори: | Слюсаренко, Сергій Володимирович Sliusarenko, Serhii Гриневич, Наталія Євгеніївна Grynevych, Nataliiа Слюсаренко, Алла Олександрівна Sliusarenko, Alla |
Ключові слова: | риба;пресерви;органолептичні показники;фізико-хімічні показники;мікроорганізми;fish;preserves;organoleptic indicators;physicochemical indicators;microorganisms |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького |
Бібліографічний опис: | Слюсаренко С.В. Оцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі / С.В. Слюсаренко, Н.Є. Гриневич, А.О. Слюсаренко // Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я»: матеріали науково-практичної онлайн конференції (Львів, 1–2 червня 2023 р.). – Львів: ЛНУВМБ, 2023. – С. 33–34. |
Короткий огляд (реферат): | Отримані результати випробувань зразків «Форель с/с» стосовно органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників вказують на відповідність товарній характеристиці продукту та нормативним значенням показників безпечності досліджуваної партії продукції – «Форель с/с» розфасованої у плівкові пакети для вакуумування. |
Опис: | The obtained test results of "Trout s/s" samples in relation to organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters indicate compliance with the product characteristics and regulatory values of the safety indicators of the studied batch of products - "Trout s/s" packaged in film bags for vacuuming. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11811 |
УДК: | 641.51.53:614.31.001:006.015.5:637.04(477.83) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
otsinka_pokaznykiv.pdf | 260,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.