Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11811
Назва: Оцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі
Інші назви: Assessment of quality and safety indicators of finished fish products used in the hotel and restaurant business
Автори: Слюсаренко, Сергій Володимирович
Sliusarenko, Serhii
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliiа
Слюсаренко, Алла Олександрівна
Sliusarenko, Alla
Ключові слова: риба;пресерви;органолептичні показники;фізико-хімічні показники;мікроорганізми;fish;preserves;organoleptic indicators;physicochemical indicators;microorganisms
Дата публікації: 2023
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Слюсаренко С.В. Оцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі / С.В. Слюсаренко, Н.Є. Гриневич, А.О. Слюсаренко // Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я»: матеріали науково-практичної онлайн конференції (Львів, 1–2 червня 2023 р.). – Львів: ЛНУВМБ, 2023. – С. 33–34.
Короткий огляд (реферат): Отримані результати випробувань зразків «Форель с/с» стосовно органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників вказують на відповідність товарній характеристиці продукту та нормативним значенням показників безпечності досліджуваної партії продукції – «Форель с/с» розфасованої у плівкові пакети для вакуумування.
Опис: The obtained test results of "Trout s/s" samples in relation to organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters indicate compliance with the product characteristics and regulatory values of the safety indicators of the studied batch of products - "Trout s/s" packaged in film bags for vacuuming.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11811
УДК: 641.51.53:614.31.001:006.015.5:637.04(477.83)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsinka_pokaznykiv.pdf260,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.