Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11811
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСлюсаренко, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorSliusarenko, Serhii-
dc.contributor.authorГриневич, Наталія Євгеніївна-
dc.contributor.authorGrynevych, Nataliiа-
dc.contributor.authorСлюсаренко, Алла Олександрівна-
dc.contributor.authorSliusarenko, Alla-
dc.date.accessioned2024-06-17T09:36:17Z-
dc.date.available2024-06-17T09:36:17Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСлюсаренко С.В. Оцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесі / С.В. Слюсаренко, Н.Є. Гриневич, А.О. Слюсаренко // Безпечність та якість харчових продуктів у концепції «Єдине здоров’я»: матеріали науково-практичної онлайн конференції (Львів, 1–2 червня 2023 р.). – Львів: ЛНУВМБ, 2023. – С. 33–34.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11811-
dc.descriptionThe obtained test results of "Trout s/s" samples in relation to organoleptic, physico-chemical and microbiological parameters indicate compliance with the product characteristics and regulatory values of the safety indicators of the studied batch of products - "Trout s/s" packaged in film bags for vacuuming.uk_UA
dc.description.abstractОтримані результати випробувань зразків «Форель с/с» стосовно органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників вказують на відповідність товарній характеристиці продукту та нормативним значенням показників безпечності досліджуваної партії продукції – «Форель с/с» розфасованої у плівкові пакети для вакуумування.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectрибаuk_UA
dc.subjectпресервиuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectмікроорганізмиuk_UA
dc.subjectfishuk_UA
dc.subjectpreservesuk_UA
dc.subjectorganoleptic indicatorsuk_UA
dc.subjectphysicochemical indicatorsuk_UA
dc.subjectmicroorganismsuk_UA
dc.titleОцінка показників якості та безпечності готових виробів із риби використовуваних в готельно-ресторанному бізнесіuk_UA
dc.title.alternativeAssessment of quality and safety indicators of finished fish products used in the hotel and restaurant businessuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc641.51.53:614.31.001:006.015.5:637.04(477.83)uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsinka_pokaznykiv.pdf260,02 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.