Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11764
Title: | Аналіз харчової поведінки студентів |
Other Titles: | Analysis of eating behavior of students |
Authors: | Гребельник, Богдана Юріївна Hrebelnyk, Bogdana Чопенко, Ольга Володимирівна Chopenko, Olga Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Keywords: | норми харчування;;food standards;;раціон харчування;;diet;вміст білків, жирів, вуглеводів;the content of proteins, fats, carbohydrates |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Гребельник Б. Ю. Аналіз харчової поведінки студентів / Б. Ю. Гребельник, О. В. Чопенко, Л. П. Загоруй // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023.- С. 14-15. |
Series/Report no.: | Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології; |
Abstract: | Проаналізовано раціон харчування студентів відповідно норм харчування. Виявлено невідповідність співвідношення вмісту білків, вуглеводів, жирів рекомендованим нормам та недостачу вуглеводів. Простежено харчові звички студентів. Запропоновано рекомендації щодо їх удосконалення. |
Description: | The diet of the students was analyzed in accordance with the nutritional norms. Inconsistency in the ratio of the content of proteins, carbohydrates, and fats to the recommended norms and a lack of carbohydrates were revealed. The eating habits of the students were monitored. Recommendations for their improvement are offered. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11764 |
metadata.dc.identifier.udc: | 613.2:159.934 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Food_analysis.pdf | 704,41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.