Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11764
Title: Аналіз харчової поведінки студентів
Other Titles: Analysis of eating behavior of students
Authors: Гребельник, Богдана Юріївна
Hrebelnyk, Bogdana
Чопенко, Ольга Володимирівна
Chopenko, Olga
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Keywords: норми харчування;;food standards;;раціон харчування;;diet;вміст білків, жирів, вуглеводів;the content of proteins, fats, carbohydrates
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Гребельник Б. Ю. Аналіз харчової поведінки студентів / Б. Ю. Гребельник, О. В. Чопенко, Л. П. Загоруй // Молодь – аграрній науці і виробництву. Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології: матеріали Всеукраїнської наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (Біла Церква, 14 квітня 2023 р.). – Біла Церква: БНАУ, 2023.- С. 14-15.
Series/Report no.: Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва, харчові технології;
Abstract: Проаналізовано раціон харчування студентів відповідно норм харчування. Виявлено невідповідність співвідношення вмісту білків, вуглеводів, жирів рекомендованим нормам та недостачу вуглеводів. Простежено харчові звички студентів. Запропоновано рекомендації щодо їх удосконалення.
Description: The diet of the students was analyzed in accordance with the nutritional norms. Inconsistency in the ratio of the content of proteins, carbohydrates, and fats to the recommended norms and a lack of carbohydrates were revealed. The eating habits of the students were monitored. Recommendations for their improvement are offered.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11764
metadata.dc.identifier.udc: 613.2:159.934
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Food_analysis.pdf704,41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.