Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165
Title: Влияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклы
Other Titles: The influence of grinding regimes on the quality of sugar beet seed
Authors: Доронин, Владимир Аркадиевич
Doronin, Volodymyr
Бусол, Николай Васильевич
Busol, Mykola
Карпук, Леся Михайловна
Karpuk, Lesia
Keywords: сахарная свекла;sugar beet;режимы шлифования;grinding regimes;качество семян;seed qualities
Issue Date: 2007
Publisher: Сахарная свекла
Citation: Доронин В. А. Влияние режимов шлифования на качество семян сахарной свеклы / В. А. Доронин, Н. В. Бусол, Л. М. Карпук // Сахарная свекла – 2007. - № 1. – С. 13-15.
Abstract: Шлифование является обязательным технологическим приемом подготовки семян сахарной свеклы на семенных заводах. Использование этого приема позволяет улучшить физические свойства семян — повысить их сыпучесть и выровненность по размерам, увеличить объемную массу.
Description: Grinding is a must technological training seeds of sugar beet seed plants. Using This method allows you to improve physical properties of seeds - increase their flowability and leveling by size, increase the volume weight.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/1165
metadata.dc.identifier.udc: 633.63:631.524
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42. Vliyanie_rejymov_shlifovaniya.pdf87,21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.