Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11553
Назва: Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської області
Інші назви: Analysis and improvement of the technology of chopped meat semi-finished products in the conditions of the Myronivsk MPZ «Legko» of the Kyiv region
Автори: Кінщак, Олена Михайлівна
Kinshchak, Olena
Ключові слова: технологія посічених мꞌясних напівфабрикатів;technology of cut meat semi-finished products;борошно із сочевиці та насіння кіноа;flour from lentils and quinoa seeds;технологічне обладнання;technological equipment;технохімічний контроль;technochemical control
Дата публікації: 2023
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кінщак О. М. Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2023. — 61 с.
Короткий огляд (реферат): В умовах мꞌясопереробного підприємства Миронівський МПЗ «Легко» вивчені та проаналізовані техніко-економічні показники діяльності, асортимент мꞌясних продуктів, що виготовляється на підприємстві, та технологію січених напівфабрикатів. Обгрунтовано удосконалення асортименту мꞌясних виробів, зокрема посічених мꞌясних напівфабрикатів – котлети «Домашні» з борошном із сочевиці та насіння кіноа, відповідно до вимог раціонального харчування шляхом заміни у рецептурі фаршевих напівфабрикатів частини хліба та сухарів на борошно із сочевиці та насіння кіноа. Розрахована економічна ефективність удосконаленої технології виробництва – котлет «Домашні» з борошном із сочевиці та насіння кіноа.
Опис: In the conditions of the Myronivsk MPZ «Legko» meat processing enterprise, the technical and economic indicators of activity, the assortment of meat products manufactured at the enterprise, and the technology of chopped semi-finished products were studied and analyzed. The improvement of the assortment of meat products, in particular chopped meat semi-finished products – «Domashny» cutlets with flour from lentils and quinoa seeds, in accordance with the requirements of rational nutrition by replacing part of the bread and crackers with flour from lentils and quinoa seeds in the recipe of minced meat semi-finished products, is substantiated. Calculated economic efficiency of the improved production technology - "Homemade" cutlet with lentil flour and quinoa seeds.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11553
УДК: 637.521
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кінщак Олена Михайлівна МАГ 23.pdf709,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.