Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11553
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКінщак, Олена Михайлівна-
dc.contributor.authorKinshchak, Olena-
dc.date.accessioned2024-05-30T11:39:52Z-
dc.date.available2024-05-30T11:39:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКінщак О. М. Аналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук.керівник В. М. Надточій, доцент. — Біла Церква, 2023. — 61 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11553-
dc.descriptionIn the conditions of the Myronivsk MPZ «Legko» meat processing enterprise, the technical and economic indicators of activity, the assortment of meat products manufactured at the enterprise, and the technology of chopped semi-finished products were studied and analyzed. The improvement of the assortment of meat products, in particular chopped meat semi-finished products – «Domashny» cutlets with flour from lentils and quinoa seeds, in accordance with the requirements of rational nutrition by replacing part of the bread and crackers with flour from lentils and quinoa seeds in the recipe of minced meat semi-finished products, is substantiated. Calculated economic efficiency of the improved production technology - "Homemade" cutlet with lentil flour and quinoa seeds.uk_UA
dc.description.abstractВ умовах мꞌясопереробного підприємства Миронівський МПЗ «Легко» вивчені та проаналізовані техніко-економічні показники діяльності, асортимент мꞌясних продуктів, що виготовляється на підприємстві, та технологію січених напівфабрикатів. Обгрунтовано удосконалення асортименту мꞌясних виробів, зокрема посічених мꞌясних напівфабрикатів – котлети «Домашні» з борошном із сочевиці та насіння кіноа, відповідно до вимог раціонального харчування шляхом заміни у рецептурі фаршевих напівфабрикатів частини хліба та сухарів на борошно із сочевиці та насіння кіноа. Розрахована економічна ефективність удосконаленої технології виробництва – котлет «Домашні» з борошном із сочевиці та насіння кіноа.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectтехнологія посічених мꞌясних напівфабрикатівuk_UA
dc.subjecttechnology of cut meat semi-finished productsuk_UA
dc.subjectборошно із сочевиці та насіння кіноаuk_UA
dc.subjectflour from lentils and quinoa seedsuk_UA
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk_UA
dc.subjecttechnological equipmentuk_UA
dc.subjectтехнохімічний контрольuk_UA
dc.subjecttechnochemical controluk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології м´ясних посічених напівфабрикатів в умовах Миронівського МПЗ «Легко» Київської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of the technology of chopped meat semi-finished products in the conditions of the Myronivsk MPZ «Legko» of the Kyiv regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc637.521uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кінщак Олена Михайлівна МАГ 23.pdf709,2 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.