Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11513
Title: Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської області
Other Titles: Analysis and improvement of beer production technology in the conditions of the Hutsul craft brewery of Zakarpattia region
Authors: Власов, Андрій Павлович
Vlasov, Andriy
Keywords: крафтове пиво;craft beer;солод;malt;мед;honey;емульгатор;emulsifier;ДСТУ;DSTU;броварня;brewery
Issue Date: 2023
Publisher: Білоцерківський національний аграрний університет
Citation: Власов А. П. Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с.
Abstract: В роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику «Гуцульської крафтової броварні»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва крафтового пива; зроблений розрахунок сировини для виготовлення крафтового пива; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення пива та запропоновано шляхи покращення технології пива. Використання меду у виробництві пива дозволяє отримати пиво із специфічними смаком і ароматом і надасть можливість підвищити біологічну цінність напою.
Description: The work analyzed and considered in detail the characteristics of "Hutsul craft brewery"; production schemes and craft beer production technology; calculation of raw materials for the production of craft beer was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for beer production was carried out and ways of improving beer technology were proposed. The use of honey in the production of beer makes it possible to obtain beer with a specific taste and aroma and will provide an opportunity to increase the biological value of the drink.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11513
metadata.dc.identifier.udc: 663.47
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Власов Андрій Павлович МАГ 23.pdf616,93 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.