Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11513
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВласов, Андрій Павлович-
dc.contributor.authorVlasov, Andriy-
dc.date.accessioned2024-05-27T07:50:49Z-
dc.date.available2024-05-27T07:50:49Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВласов А. П. Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської області: кваліфікаційна робота магістра (181 - харчові технології) / Білоцерківський національний аграрний університет. Кафедра безпечності та якості харчових продуктів, сировини і технологічних процесів; Наук. керівник Н. В. Недашківська, доцент. — Біла Церква, 2023. — 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11513-
dc.descriptionThe work analyzed and considered in detail the characteristics of "Hutsul craft brewery"; production schemes and craft beer production technology; calculation of raw materials for the production of craft beer was made; equipment is also selected for the efficient operation of the workshop; an analysis of the control of raw materials for beer production was carried out and ways of improving beer technology were proposed. The use of honey in the production of beer makes it possible to obtain beer with a specific taste and aroma and will provide an opportunity to increase the biological value of the drink.uk_UA
dc.description.abstractВ роботі проаналізовано та детально розглянуто характеристику «Гуцульської крафтової броварні»; технологічні схеми виробництва та технологію виробництва крафтового пива; зроблений розрахунок сировини для виготовлення крафтового пива; також підібрано обладнання для ефективної роботи цеху; проведений аналіз контролю сировини для виготовлення пива та запропоновано шляхи покращення технології пива. Використання меду у виробництві пива дозволяє отримати пиво із специфічними смаком і ароматом і надасть можливість підвищити біологічну цінність напою.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectкрафтове пивоuk_UA
dc.subjectcraft beeruk_UA
dc.subjectсолодuk_UA
dc.subjectmaltuk_UA
dc.subjectмедuk_UA
dc.subjecthoneyuk_UA
dc.subjectемульгаторuk_UA
dc.subjectemulsifieruk_UA
dc.subjectДСТУuk_UA
dc.subjectDSTUuk_UA
dc.subjectброварняuk_UA
dc.subjectbreweryuk_UA
dc.titleАналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської областіuk_UA
dc.title.alternativeAnalysis and improvement of beer production technology in the conditions of the Hutsul craft brewery of Zakarpattia regionuk_UA
dc.typeКваліфікаційні роботиuk_UA
dc.identifier.udc663.47uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Власов Андрій Павлович МАГ 23.pdf616,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.