Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506
Title: | Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology |
Other Titles: | Етимологічний аналіз латинських запозичень у французькій кулінарній термінології |
Authors: | Антоненко, Анастасія Олегівна Antonenko, Anastasiia Столбецька, Світлана Борисівна Stolbetska, Svitlana |
Keywords: | етимологія;Etymology;латинські запозичення;Latin borrowings;походження слів;word origins;кулінарна термінологія;culinary terminology;лінгвістичні зв’язки;linguistic relations |
Issue Date: | 24-Apr-2024 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Антоненко А. О. Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology / А. О. Антоненко, С. Б. Столбецька // Молодь – аграрній науці і виробництву: Ad linguas et culturas per cognitionem (до мов і культур через пізнання) : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024р.). – Біла Церква, 2024. – С. 3-4. |
Abstract: | Дане дослідження присвячене етимологічному аналізу, що проливає світло на тісний взаємозв'язок між лінгвістичними, історичними та кулінарно-культурними аспектами. Пропонується цінне осмислення великого гобелену французької кулінарної спадщини. |
Description: | The research is devoted to the etymology uncovering the intricate relationship between language, history, and cuisine, the article offers valuable insights into the rich tapestry of French culinary heritage. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506 |
metadata.dc.identifier.udc: | 811.133.1:641/642:811.124'373.613 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Etymological_anal.pdf | 990,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.