Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506
Title: Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology
Other Titles: Етимологічний аналіз латинських запозичень у французькій кулінарній термінології
Authors: Антоненко, Анастасія Олегівна
Antonenko, Anastasiia
Столбецька, Світлана Борисівна
Stolbetska, Svitlana
Keywords: етимологія;Etymology;латинські запозичення;Latin borrowings;походження слів;word origins;кулінарна термінологія;culinary terminology;лінгвістичні зв’язки;linguistic relations
Issue Date: 24-Apr-2024
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Антоненко А. О. Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology / А. О. Антоненко, С. Б. Столбецька // Молодь – аграрній науці і виробництву: Ad linguas et culturas per cognitionem (до мов і культур через пізнання) : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024р.). – Біла Церква, 2024. – С. 3-4.
Abstract: Дане дослідження присвячене етимологічному аналізу, що проливає світло на тісний взаємозв'язок між лінгвістичними, історичними та кулінарно-культурними аспектами. Пропонується цінне осмислення великого гобелену французької кулінарної спадщини.
Description: The research is devoted to the etymology uncovering the intricate relationship between language, history, and cuisine, the article offers valuable insights into the rich tapestry of French culinary heritage.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506
metadata.dc.identifier.udc: 811.133.1:641/642:811.124'373.613
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Etymological_anal.pdf990,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.