Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506
Назва: | Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology |
Інші назви: | Етимологічний аналіз латинських запозичень у французькій кулінарній термінології |
Автори: | Антоненко, Анастасія Олегівна Antonenko, Anastasiia Столбецька, Світлана Борисівна Stolbetska, Svitlana |
Ключові слова: | етимологія;Etymology;латинські запозичення;Latin borrowings;походження слів;word origins;кулінарна термінологія;culinary terminology;лінгвістичні зв’язки;linguistic relations |
Дата публікації: | 24-кві-2024 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Антоненко А. О. Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology / А. О. Антоненко, С. Б. Столбецька // Молодь – аграрній науці і виробництву: Ad linguas et culturas per cognitionem (до мов і культур через пізнання) : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024р.). – Біла Церква, 2024. – С. 3-4. |
Короткий огляд (реферат): | Дане дослідження присвячене етимологічному аналізу, що проливає світло на тісний взаємозв'язок між лінгвістичними, історичними та кулінарно-культурними аспектами. Пропонується цінне осмислення великого гобелену французької кулінарної спадщини. |
Опис: | The research is devoted to the etymology uncovering the intricate relationship between language, history, and cuisine, the article offers valuable insights into the rich tapestry of French culinary heritage. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506 |
УДК: | 811.133.1:641/642:811.124'373.613 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Etymological_anal.pdf | 990,13 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.