Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506
Назва: Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology
Інші назви: Етимологічний аналіз латинських запозичень у французькій кулінарній термінології
Автори: Антоненко, Анастасія Олегівна
Antonenko, Anastasiia
Столбецька, Світлана Борисівна
Stolbetska, Svitlana
Ключові слова: етимологія;Etymology;латинські запозичення;Latin borrowings;походження слів;word origins;кулінарна термінологія;culinary terminology;лінгвістичні зв’язки;linguistic relations
Дата публікації: 24-кві-2024
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Антоненко А. О. Etymological analysis of Latin loanwords in French gastronomic terminology / А. О. Антоненко, С. Б. Столбецька // Молодь – аграрній науці і виробництву: Ad linguas et culturas per cognitionem (до мов і культур через пізнання) : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти (БНАУ, 24 квітня 2024р.). – Біла Церква, 2024. – С. 3-4.
Короткий огляд (реферат): Дане дослідження присвячене етимологічному аналізу, що проливає світло на тісний взаємозв'язок між лінгвістичними, історичними та кулінарно-культурними аспектами. Пропонується цінне осмислення великого гобелену французької кулінарної спадщини.
Опис: The research is devoted to the etymology uncovering the intricate relationship between language, history, and cuisine, the article offers valuable insights into the rich tapestry of French culinary heritage.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11506
УДК: 811.133.1:641/642:811.124'373.613
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Etymological_anal.pdf990,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.