Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11246
Назва: Лінія виробництва субстрату із соломи для вирощування грибів
Інші назви: Production line of straw substrate for growing mushrooms
Автори: Кепко, Олег Ігорович
Kepko, Oleg
Голуб, Геннадій Анатолійович
Golub, Gennadii
Лук'янець, Василь Олександрович
Lukianets, Vasil
Гайденко, Олег Миколайович
Gaidenko, Oleg
Ключові слова: сільське господарство;agriculture;вирощування грибів;mushroom cultivation;виробництво субстрату з соломи;production of straw substrate
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Голуб Г.А., Лук'янець В.О., Кепко О.І., Гайденко О.М. Патент на винахід № 95739. (Україна). Лінія виробництва субстрату із соломи для вирощування грибів. Опубл. 25.08.2011. Бюл. № 16, 2011р.
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до сільського господарства, а саме до виробництва субстрату з соломи для вирощування грибів. Лінія для виробництва субстрату із соломи для вирощування грибів включає обладнання для підготовки, зволоження й термообробки соломи, пристрої для пакування субстрату в мішки, а також підйомно-транспортний механізм, який встановлений таким чином, що його переміщення забезпечує почергове обслуговування обладнання для підготовки, зволоження й термообробки соломи та пристроїв для пакування субстрату у мішки. \ The invention relates to agriculture, in particular to producing a straw substrate to grow mushrooms. A production line of the straw substrate for growing mushrooms includes equipment for preparing, moistening and thermal treatment of straw, units for packing the substrate into bags, and also a lift-and-carry unit, which is mounted in such a manner that moving thereof provides alternating service of the equipment for preparing, moistening and thermal treatment of the straw and the units for packing the substrate into bags.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11246
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
content.pdf173,39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.