Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11106
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКарпук, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorKarpuk, Lesia-
dc.date.accessioned2024-04-23T05:07:50Z-
dc.date.available2024-04-23T05:07:50Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/11106-
dc.descriptionКарпук Л.М. Продуктивність форм / Л.М. Карпук // The Ukrainian Farmer. - 2017. - №8(92). - С.124-125.uk_UA
dc.description.abstractРозрахунки максимальної врожайності з урахуванням запасів продуктивної вологи разом опадами протягом вегетаційного періоду роки проведення дослідів показали, що вона може бути в межах 58,3-60,0 т/га. На формування врожайності культури істотно впливає, поряд із достатнім забезпеченням рослин вологою, й біологічна форма цукрових буряків. У зоні нестійкого зволоження використання для сівби диплоїдних гібридів забезпечує рівномірне наростання маси коренеплодів приросту цукристості. Використання для сівби триплоїдних гібридів забезпечує вищу врожайність коренеплодів і підвищені показники технологічних якостей, ю впливають на кінцевий вихід цукру а заводі. Calculations of the maximum yield taking into account the reserves of productive moisture together with precipitation during the growing season during the years of experiments showed that it can be in the range of 58.3-60.0 t/ha. The biological form of sugar beets has a significant effect on the formation of crop yield, along with sufficient supply of moisture to plants. In the zone of unstable moisture, the use of diploid hybrids for sowing ensures a uniform increase in the mass of root crops and an increase in sugar content. The use of triploid hybrids for sowing ensures a higher yield of root crops and increased indicators of technological qualities, which affect the final yield of sugar at the plant.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherThe Ukrainian Farmeruk_UA
dc.subjectбуряки цукровіuk_UA
dc.subjectдиплоїдиuk_UA
dc.subjectтриплоїдиuk_UA
dc.subjectsugar beetsuk_UA
dc.subjectdiploidsuk_UA
dc.subjecttriploidsuk_UA
dc.titleПродуктивність формuk_UA
dc.title.alternativeProductivity of formsuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Продуктивність форм.pdf1,36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.