Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10980
Назва: Сочевиця. Біологія та вирощування
Інші назви: Lentil. Biology and cultivation
Автори: Присяжнюк, Олег Іванович
Топчій, Оксана Володимирівна
Слободянюк, Світлана Володимирівна
Карпук, Леся Михайлівна
Маляренко, Оксана Анатоліївна
Павліченко, Андрій Андрійович
Свистунова, Ірина Володимирівна
Prysiazhnyuk, Oleh
Topchiy, Oksana
Slobodianuk, Svitlana
Karpuk, Lesia
Malyarenko, Oksana
Pavlichenko, Andrii
Svystunova, Iryna
Ключові слова: сочевиця, біологія, вирощування;lentils, biology, cultivation
Дата публікації: 2020
Видавництво: Вінниця, ТОВ «ТВОРИ»
Бібліографічний опис: Сочевиця. Біологія та вирощування: монографія /О.І. Присяжнюк, О.В. Топчій, С.В. Слободянюк та ін. - Вінниця: ТОВ «ТВОРИ», 2020. - 180 с.
Короткий огляд (реферат): На основі узагальнення багаторічних досліджень, а також досвіду авторів висвітлено наукові основи одержання стабільно високих урожаїв сочевиці. Проведено глибокий аналіз біологічних особливостей та фаз росту і розвитку рослин. Систематизовано та співставлено міжнародні та вітчизняні фенологічні шкали і на їх основі розроблено рекомендації з вдосконалення технологій та організаційні заходи по ефективному вирощуванню сочевиці. Для науковців, студентів вищих аграрних закладів освіти III-IV рівнів акредитації, агрономів, керівників господарств, фермерів. Based on the generalization of many years of research, as well as experience the authors highlighted the scientific basis of obtaining consistently high yields lentils An in-depth analysis of biological features and growth phases was carried out and plant development. Systematized and compared international and domestic phenological scales and recommendations for improvement were developed on their basis technologies and organizational measures for effective lentil cultivation. For scientists, students of higher agricultural educational institutions of III-IV levels accreditation, agronomists, farm managers, farmers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10980
ISBN: 978-966-949-472-6
УДК: 633.36/37: 631.54:633.63:631.527
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сочевиця.pdf685,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.