Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10980
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПрисяжнюк, Олег Іванович-
dc.contributor.authorТопчій, Оксана Володимирівна-
dc.contributor.authorСлободянюк, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorКарпук, Леся Михайлівна-
dc.contributor.authorМаляренко, Оксана Анатоліївна-
dc.contributor.authorПавліченко, Андрій Андрійович-
dc.contributor.authorСвистунова, Ірина Володимирівна-
dc.contributor.authorPrysiazhnyuk, Oleh-
dc.contributor.authorTopchiy, Oksana-
dc.contributor.authorSlobodianuk, Svitlana-
dc.contributor.authorKarpuk, Lesia-
dc.contributor.authorMalyarenko, Oksana-
dc.contributor.authorPavlichenko, Andrii-
dc.contributor.authorSvystunova, Iryna-
dc.date.accessioned2024-04-15T08:15:59Z-
dc.date.available2024-04-15T08:15:59Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСочевиця. Біологія та вирощування: монографія /О.І. Присяжнюк, О.В. Топчій, С.В. Слободянюк та ін. - Вінниця: ТОВ «ТВОРИ», 2020. - 180 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-949-472-6-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10980-
dc.descriptionBased on the generalization of many years of research, as well as experience the authors highlighted the scientific basis of obtaining consistently high yields lentils An in-depth analysis of biological features and growth phases was carried out and plant development. Systematized and compared international and domestic phenological scales and recommendations for improvement were developed on their basis technologies and organizational measures for effective lentil cultivation. For scientists, students of higher agricultural educational institutions of III-IV levels accreditation, agronomists, farm managers, farmers.-
dc.description.abstractНа основі узагальнення багаторічних досліджень, а також досвіду авторів висвітлено наукові основи одержання стабільно високих урожаїв сочевиці. Проведено глибокий аналіз біологічних особливостей та фаз росту і розвитку рослин. Систематизовано та співставлено міжнародні та вітчизняні фенологічні шкали і на їх основі розроблено рекомендації з вдосконалення технологій та організаційні заходи по ефективному вирощуванню сочевиці. Для науковців, студентів вищих аграрних закладів освіти III-IV рівнів акредитації, агрономів, керівників господарств, фермерів.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherВінниця, ТОВ «ТВОРИ»uk_UA
dc.subjectсочевицяuk_UA
dc.subjectlentilsuk_UA
dc.subjectбіологія-
dc.subjectbiology-
dc.subjectвирощування-
dc.subjectcultivation-
dc.titleСочевиця. Біологія та вирощуванняuk_UA
dc.title.alternativeLentil. Biology and cultivationuk_UA
dc.typeМонографіяuk_UA
dc.identifier.udc633.36/37: 631.54:633.63:631.527uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сочевиця.pdf685,06 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.