Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10970
Назва: Айдер
Інші назви: Ayder
Автори: Мереженюк, Вадим Анатолійович
Merezheniuk, Vadym
Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenovii
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Ключові слова: часник озимий;winter garlic;урожай;productivity;головка;head;a clove of garlic
Дата публікації: 10-бер-2021
Видавництво: Департамент аграрної політики
Бібліографічний опис: Патент № 210604 Україна, на сорт рослин Айдер. Часник (Allium sativum L.). / Мереженюк В.А., Сич З.Д., Кубрак C.М. Заявка № 19129001. Дата пріоритету 11.04.19. 10.03.2021
Короткий огляд (реферат): Сорт Айдер відноситься до середньостиглих.Цибулини отримані із зубків 5 – 7 г без зрошування становлять 50 – 70 г, а в умовах зрошування до 100 г, що за густоти 200 тисяч рослин/га дає можливість отримувати 12 – 15 т/га товарних головок. За смаком сорт Айдер відноситься до гострих, але з більш лагідним присмаком, порівняно з сортом Любаша. Головки щільно прикриті 5 – 8 сухими білувато-рожевими лусками. У головці 4 – 6 великих зубків.
Опис: The Ayder variety is medium-ripe. Bulbs obtained from cloves of 5-7 g without irrigation amount to 50-70 g, and under irrigation conditions up to 100 g, which at a density of 200 thousand plants/ha makes it possible to receive 12-15 t/ha of marketable heads. According to the taste, the Ayder variety belongs to sharp, but with a milder taste, compared to the Lyubasha variety. Heads densely covered with 5-8 dry whitish-pink scales. There are 4-6 large ones in the head teeth
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10970
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ayder.pdf431,58 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.