Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10946
Title: Вміст "сирого" протеїну та вітаміну С в головочках капусти брюсельської
Other Titles: The content of "crude" protein and vitamin C in heads of Brussels sprouts
Authors: Сидорова, Ірина Марківна
Sidorova, irina
Keywords: капуста брюсельська сорт, головочка, стебло;„сирий” протеїн;стебло;вміст;„сирий” протеїн;сорт;головочка;Brussels sprouts;content;"raw" protein;ascorbic acid;variety;head;stem
Issue Date: May-2022
Citation: Сидорова І.М. Вміст "сирого" протехну та вітаміну С в головочках капусти брюссельськоої / І.М. Сидорова // Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми виробництва екологічно чистої продукції тваринництва» : присвячена 85-річчю створення кафедри Технології кормів, кормових добавок і годівлі тварин БНАУ та 70-ному ювілею завідувача кафедри Бомка В.С. 25 вересня 2020. - Біла Церква, 2020
Abstract: У статті наведене значення капусти брюссельської для харчування людини. Особливу увагу приділено вмісту в головочках ”сирого” протеїну та вітаміну С, які є важливими та корисними компонентами і за вмістом яких капуста брюссельська виділяється серед інших видів капуст.
Description: The article shows the importance of Brussels sprouts for human nutrition. Special attention is paid to the content of "raw" protein and vitamin C in the heads, which are important and useful components and which distinguish Brussels sprouts from other types of cabbage.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/10946
ISSN: 978-1-4879-3794-2
metadata.dc.identifier.udc: 635.36:547.475.2/.96
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Капуста брюссельська.pdf280,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.